|
|
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 12.05.2005
Downloads: 10
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Neznam, cisto sumnjam, jer CS1x NEMA sampler. Ako jos nisi uzeo CS1x, moj savjet ti je da nekupujes, jer ces nakon nekog vremena opet morati mjenjati sint.
Muhamed Sehic je sviro na DX11/V50 i na nekom Korgu (X5d???), dok je sviro sa Intaktom po festama i vidio si kako to zvuci. Sta sad koristi, nemam pojma, vjerovatno neki Triton il Motif, al mislim da zvuke od DX11/V50 nije bacio ![]() ![]() ![]() Pogledaj rubriku "Yamaha CS1x", gdje si vec postavlio pitanje uvezi CS1x. I tamo sam neku pricicu napiso. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Pa da odgovorim na neka pitanje od vas. Ja trenutno nemam nikakav synth. Samo imam normalnu PSR-450 klavijaturu. Koja nije losha za 100% pocetnike u mom misljenu. Ali meni nije ni malo upotrebna zato sto sam ja htio da krenem da ucim ovako narodnu itd. Ali posto ona nema boja i tako toga, onda meni nije upotrebna. Zato sad trazim nesto vrlo bolje od toga.
EDIT: Kakav je Korg X5D, jeli to neki entry-level synth ili je dobar? Posto ga jedan ovdje prodaje vrlo jeftino, a super kondicija za kutijom i svim knjigama i tako dalje. |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 03.11.2006
Mjesto: Shimanovci
Godina: 37
Downloads: 805
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 3 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Korg X5D je super klavijaturica za solo....ima lepe boje a i ne koshta puno.....i ja planiram da ga kupim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Godfather
|
![]()
Kuj si mi sad pa ti?
I za koji ***** otvarash temu staru 2 godine? ![]()
![]() |
#5 |
KRVAVI
|
![]()
Nije covek video!
![]() A jos tvoj zemljak!
![]() |
#6 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
I na svega toga jos kaze da je X5D super sint, jedna od najgore masine koja je ikad
postojala u nas muzicki svet...ahahahaha...
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 03.11.2006
Mjesto: Shimanovci
Godina: 37
Downloads: 805
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 3 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Vlado, pa kako ko sam?! Ja sam tvoj zemljak
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
KRVAVI
|
![]()
Eto!
Pronasli se ljudi! Kako je mali ovaj svet!!! ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
klavijatura or synth, narodnu |
|
|