|
|
Mikrofoni Mesto za one koji vole da pevaju ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 10.01.2011
Downloads: 3438
Uploads: 30
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 23 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Po meni je dobar Shure PGX2 BETA ali sto se tice cene spada u malo skuplje 400-500 eura.Ja sam sasvim zadovoljan kako radi.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casi za ovaj koristan post: | Milan150 (15.02.2011) |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Slazem se sa doktorom,.... dao ti je po meni dosad najprecizniji savet,... neznam samo zasto beze ljudi ili uopste ne spominju beyer dynamic, koji je klasa iznad shure, akg, a nije nesto ni skuplji, kada bi probali i uporedili, osetili bi razliku, nadam se!
Promijenjeno od pedjajazz (15.02.2011 u 02:30 sati) Razlog: E |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio pedjajazz za ovaj koristan post: | Milan150 (15.02.2011) |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
U sustini nemam problem sa Dynacordom!
Imam problem sa njihovim $,EUR...itd ![]() Kad pricam o Dynacordu, sam uvek neutralan...imam prijatelja koji rade direktno kod Dynacorda,koje jako cenim i imam permanentno kontakt...i kad treba rado ih pitam za savet. Imaju svoju filozofiju,svoj marketing i vidim da im jako dobro ide...bar na nasem kontinentu.Imaju dobru suradnju sa sestrinskom kompanijom EV...biju boj na razlicitim terenom... Ima puno boljih brendova iz Nemacke, koji su tehnicki iznad Dynacorda(KME,KS Systems,Acoustic Line,AER,Meyer Sound,Fohhn,D&B...da ih ne nabrajam sad) ...ali ko je uspeo do sad da proda vise od 100000 POWERMATEa??? ![]() Forum Line serija se moze videti u svaki drugi sator u Nemackoj...itd...da ne davim ![]() Cak koristim (silom prilike) njihove proizvode ![]() V-System i CMS miksere Ja sam vise puta na forumu dileme resavao prostom matematikom: Dynacord PM vs. X RACK(mix,fx,comp,amp)..uvek pobedjuje ova druga kombinacija,ali... sta kaze moj prijatelj Burli,svaka roba ima svog kupca ![]() Dynacord i EV su svetske kompanije,visokog kvaliteta srednje kategorije. HighEnd klasa ostaje brendovima kao sto je NEXO, JBL, L-Acoustics, Acoustic Line, Meyer Sound, Martin Audio...) Pozdrav P.S.klasifikacija brendova je moje licno misljenje,koja nije "pisana formula",nego nacin mog razmisljanja...otisli smo off topic,dobicu bananu :-))
"Why there is no such thing as RMS watts or watts RMS' and never has been" Promijenjeno od aleksandar72 (16.02.2011 u 02:33 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|