|
|
![]() |
#1 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@Nemanja, Sejo je u pravu, rijec je uvrjedljiva, trebalo bi malo da pripazite sta pisete, pogotovo nacin na koji se obracate premi Seji uzevsi u obzir vase i njegove godine. Rasprave o etnogenezi nekih naroda necu da cujem ne samo u ovom dijelu foruma vec nikako na citavom forumu. Kao sto ti je Sejo rekao offtopic iskljucivo na pp
![]() ![]() @Vule jes' da se ista vidi ![]() ![]()
I'm the one who knocks... Promijenjeno od Dell (20.06.2010 u 14:53 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
@Vule
Ja nekako ocekujem i sve se nadam da ce se sve ekipe koje vrijede razigrati, a samim tim i Srbija i pokazati nam sve cari fudbala i da se ima sta vidjeti. Jos uvijek je sve u nekim kalkulacijama i zbrajanjima bodova,gledanje u gol razliku,statistiku....itd. To me jednostavno zamara. Hocu da sjednem i da gledam fudbal,ali u pravom smislu te rijeci,jer postoje svi preduslovi za to-od dobrih ekipa do dobrih pojedinaca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 13.05.2010
Mjesto: Chicago, IL
Downloads: 74
Uploads: 14
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Dallape Organtone, Korg Pa700, Yamaha DX-11, Casio CZ-101
![]() |
![]()
@grandia: Kolega, ja nisam nacionalista, i ne znam odakle Vam to? Iskreno, nije lepo da tako prozivate nekoga koga i ne znate. A moj post nije "vulgaran mekano", sta god to znacilo. Postoji moderator koji uredjuje ovaj podforum i koji objektivno treba da odredi sta je dozvoljeno, a sta ne. Istog moderatora ovom prilikom pozivam da se oglasi i da krajnje objekivno "regulise" ovaj Vas postupak, jer se osecam uvredjenim, i to bez razloga i smatram da nicim nisam zasluzio takve reci.
Italija odigrala remi sa Novim Zelandom (ne smem da kazem "kengurima", da ne dobijem opet neki poen), sad moraju da dobiju Slovacku ako hoce dalje...Ili eventualni remi, pod uslovom da Paragvaj pobedi Novi Zeland. Zamrseno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Ovo vrijedi za sve ucesnike na ovoj temi:
Tema je SPORT i svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu 2010.godine. Ovo sto je do sada napisano-napisano je. Nemojte sebi dozvoliti da neke stvari nadvladaju vas razum,kulturu, obrazovanje,ljudstvo.... Diskutujte o fudbalu,hvalite,kritikujte veselite se. Ostavite po strani sve druge stvari koje vas mogu razjedinjavati. Gledajte i trazite ono sto vas spaja. Uzivajte opusteno uz utakmice na SP u Juznoj Africi. Pozdrav, |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Jesmo mi temperamentni ljudi ali molim kolege da malo spuste loptu.
Ja volim fudbal i molim kolege da nas ne zamaraju nekim analizama nego komentarisimo rezultate i diskutujmo o fudbalu. danas je bio dobar fudbal na svetskom prvenstvu i definitivno je Brazil do sada najvise pokazao. oni tako dobro menjaju ritam igre i osecaju prostor da je to fascinantno. Odusevili su me ![]() svaka im cast
![]() |
Favoriti |
|
|