|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 29.06.2010
Mjesto: Skopje
Downloads: 807
Uploads: 1
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: PSR E-423 KORG PA 800
![]() |
![]()
Ako ima virus koliko sam procitao najverovatnije je da ima. Najbolje resenje je samo Low Level Format. da resetiras buseve na hard, i onda diskcheck za da proveris dali imas bad sektore u boot delu. i ako dalje pada pada i vlada
![]() Promijenjeno od ardzan (22.02.2011 u 12:36 sati) |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.03.2011
Downloads: 197
Uploads: 10
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Postoje dvije mogucnosti:
Moguce je da ti na Hard Disku ima bad Sektor ili da ti nije dobar instalacioni cd od windowsa |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 17.09.2006
Downloads: 177
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Svašta od navedenog je moguće i virusi, RAM, matična ploča...
Ipak mislim da je čovjek rekao ključnu riječ, pronašao je bad sectora na disku. Iskustva govore, kada se na hard disku pojave bad sectori (fizička oštećenja dijela ploče do kojih dolazi iz raznoraznih razloga, npr, da tresete, pomjerate računar dok radi... ), oni se sigurno šire, nikada neće ostati na tome. A pošto je rečeno da je to i Maxtor disk, onda definitivno druže promjeni disk, taj možeš staviti kao drugi, pa neka stoji to podataka što imaš na njemu, ali ne računaj ozbiljno na taj disk. Nemoj se uludo mučiti sa reinstaliranjem. Mislim da nisu virusi koje neke kolege pominju. Pozdrav. |
![]() |
![]() |
#4 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
@imiralem
A i malo pratiti datume na postove nije na odmet. Posto je proslo dosta vreme, pretpostavljam da je problem resen, pa nosimo temu u LOCK. |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|