|
|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Vi se zezajte za Ekrema a ja pre neki dan pricam sa drugarom koji zivi u Cikagu i kao da mu pustim Ekrema da se i on covek malo smeje,a on mi ladno kaze da je Ekrem vec gostovao kod njih i kao super prolazi medju ondasnjim muzickim sladokuscima,tako da...ja nemam komentar osim da se izvinem zbog skretanja sa teme...
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
@nesaband
Posto vidim da znate postavljati svoje video snimke u manjem formatu, zamolio bih vas da ubuduce tako i postavljate,da bi vam tema bila urednija i preglednija,i da ne mora neko drugi to raditi. Nikome nije nesto narocito tesko,ali posto znate kako se to radi,neka vam ne bude mrsko. Dakle ne kopirajte EMBED,nego idite sa [media].......... I samo kratak osvrt na ove postavljene snimke,u smislu pjevacica. Mislim da Maja Nikolic,koja je inace vrlo kvalitetan vokal,ovdje nekako ispada suvisna,jer joj ovaj zanr muzike ne odgovara nikako. Ona je za jazz,blues i pop ali u narodnjacima izgubljena. Ove druge pjevacice bih uvijek radije slusao,jer u svom glasu imaju kafanski smek,bez obzira na njihove kvalitete. Ostalo je sve OK,koliko se vidi po licima gostiju-veseli i zadovoljni.... Pozdrav, |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
@sejox
hvala na lepom komentaru.Sto se tice Maje dobro si je procenio. Ja Maju znam dosta dugo,vise od 10 godina. Ona je sjajan pevac koji pokusava sada da bude nesto sto nije. Ocigledno je da je besparica naterala takve pevace da se oprobaju u folk muzici ili kako se ovo sto se danas snima zove gde se uopste ne snalaze posto to nije njihov fah. da ne sirim pricu o Maji i ostalim farmerima. sto se tice postavljanja demo snimaka mislim da cu ubuduce manje gresaka praviti pri postavljanju na forum. nije mi bilo jasno zasto se kad postavim demo pojavi veliki format kad kopiram embed. jos jednom hvala na lepom komentaru.
![]() |
#4 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Kad se kopira Embed sa youtube,pojavi se i veci format slike.
A kada idete sa [media]....itd,onda se dobije ovaj manji,ljepsi i uredniji za temu. Inace nisam znao da Maja pokusava sa folkom....nisam nesto optimista da bi mogla u tome i uspjeti....ali ko zna.... Pozdrav, |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 31.10.2010
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
bravo ,odlicno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 227 puta u 199 Postova
![]() |
![]()
@nesaband
Ma kakav Miki,a za men' pituje li b'e? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
|
![]()
Va7 & Tr prerađeni, fina harmonika sve pohvale, najsmjesnije kako je šćapio pare i nastavio da svira. xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Druze neso bas sam sada poslusao ponovo ovo sto si pjevao na zadnjem snimku ali ovaj put preko zvucnika a ne na slusalice....Mogu samo opet da ponovim da si super odpjevao...Bas izabrao pravu pjesmu koja ti je legla i fina opustajuca pjesma...uzivancija za slusanje..bas takve pjesme volim da slusam kad uzivam i odmaram se...Bravo cista 10. Pozdrav i postavi jos nesto takvo da se napijem al onako opustajuci i uzivajuci
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Odlicna svirka, kolega! Samo napred..
|
![]() |
![]() |