|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.11.2006
Mjesto: chicago
Downloads: 964
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: guerrini dugmetara i pa 800
![]() |
![]()
Kad sam svirao svadbe , 80 tih dosta su se pevacice proveravale za baksis , cak i nekad morale su da se skidaju , neznam ne shvatam od kolega krasti pa stize tu neka kazna mozda .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.11.2008
Downloads: 103
Uploads: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Kolege,sve je to donekle da se ne cudis toliko,ali su po meni 'najjace' varijante kad ti se otac kune u svoju decu kako nikad ne bi ni pomislio baksis da uzme,a da bude najgore,vidi ga vise ljudi kako 'sortira' baksis u vise dzepove,pa iz nekog izvadi,a iz nekog ostavi da se nadje
![]() Na jednoj svirci su pljustale hiljadarke kao lude (dinari ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.11.2007
Mjesto: Beograd
Downloads: 511
Uploads: 17
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg PA4X, Yamaha CP33, Kurzweil PC1SE
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
...Ima milion prica za kradju baksisa.. evo jedne...Kad se tek pojavila novcanica od 200 Km, (BiH), Radio se ispracaj u jednom selu kod Visegrada, muzicari vide da je pjevac dobio i tu novu plavu novcanicu... Elem, posle svirke svega ima, plave nema... Hahahahahaha, ko je ovde lud???? A pjevac: Nisam djece mi , ovog mi, onog mi... I na kraju izvadi i baci : Evo vam hebalo vas 200 maraka... Ladno... Eeee moj brate...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
A šta bi tek rekli da vam kolega, harmonikaš, koji sa vama svira.....ukrade novce i od bakšiša i od svirke??????
I drugi put i dalje dođe na svirku, ko da se ništa nije dogodilo??? I šta mu možeš?Istuć ga? Samo si natovariš na vrat još veće nevolje. Da mu uzmeš harmoniku?I kolko je prnjava još i dobiješ upalu pluća. Nego hvataj priliku za povrat novaca..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
S' obzirom da nemam "dlake na jeziku" i da mi savjest potpuno mirna i čista ja ću ispričati nekakva svoja iskustva i te estradne "zvezde" pomenuti imenom i prezimenom!!!
Čuveni i poznati harmonikaš Mirko Kodić se prema nama ponio krajnje neprofesionalno! Svirali smo "opštenarodno veselje" povodom otvaranja nekakve fabrike gdje se skupilo bukvalno kompletno rukovodstvo drage nam države i gdje je on došao u bijelom odjelu te odsvirao svoj čuveni blok od 15-ak minuta, pokupio doobar bakšiš(par hiljada maraka), meni na klavijaturu ostavio 500-tinjak i izgubio se u nepoznatom pravcu... Kolege iz Srbije koje su taj dan sa nama radile su nam potvrdile da je to opšte poznata stvar kada je dotični u pitanju... Ako ništa drugo bar mi je moralna satisfakcija bila kada smo nedugo zatim radili neku proslavu u BGD-u i gdje je on došao kao gost(zvanica), te nas uredno pozdravio a mi svi okrenuli glavu na drugu stranu... ![]() Takođe i Vera Matović na mene nije ostavila baš impresivan utisak! Radili smo svadbu na koju je ona došla bez svog mikrofona, gdje je pola dana tražila da se samo ona pojača i to naravno javno(preko razglasa), vrištala, skičala, provlačila se ispod stolova iako to njoj i njenim godinama stvarno ne priliči. Na početku svirke je tražila da dijeli sa nama bakšiš, jer je ona zaboga "lovac" na isti(prema njenim riječima) što smo odlučno odbili jer je za dolazak uzela dobru cifru(par hiljada eura), da bi na kraju tražila makar 100 eura za gorivo... ![]() Naravno da ima i dosta pozitivnih primjera kao recimo ovo sa Dejanom Matićem koji je stvarno laf i drugarčina, a moj stav je da unaprijed sve treba dobro utanačiti sa domaćinom, menadžerom, organizatorom oko plaćanja i bakšiša jer dogovor se pravi na dnu njive...
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]() Citat:
![]() ![]() Ma, ljudi sve ce to oni na lekove dati... ![]()
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|