Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Ostali Instrumenti > Kutak za harmonikaše

Kutak za harmonikaše Pravo mesto, za pravo pitanje ;)

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 10.12.2009, 02:17   #1
b.o.Y.c.h. ČK
Odomaćeni član

b.o.Y.c.h. ČK's Avatar

Registrovan/a dana: 25.04.2007
Mjesto: Međimurje, Bayern
Godina: 37
Downloads: 686
Uploads: 13
Rekao HVALA: 124
Zahvalili mu 43 puta u 43 Postova
Instrumenti: Genos, Scandalli, Bugari Gold, Hohner Bravo III
Interesi: Skupljanje salveta
b.o.Y.c.h. ČK befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
b.o.Y.c.h. ČK pošalji poruku preko MSN messengera b.o.Y.c.h. ČK pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Navračića znam, ali to je samo jedan...
Vrti se meni on na winampu, svako malo
Star 10.12.2009, 02:40   #2
Dell
Satriani

Dell's Avatar

Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
Dell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein Lichtblick
Dell pošalji poruku preko MSN messengera Dell pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

on je super harmonikas, svirao je sa pokojnim Pericom Gulom, ali brate ne ide njemu taj stil, msm svira on njega, ali nije to njegov zanr, nema tu krv za te muzike, ne mislim pritom nista na rasnoj osnovi, jer mnogi ljudi koji nisu Cigani isto tako sviraju super ciganiju, njegov je fach jazz, e tu je mnogo opasan

Dell je offline   Reply With Quote
Star 10.12.2009, 03:00   #3
biba
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 25.09.2005
Mjesto: Banja Luka
Downloads: 1751
Uploads: 18
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
Instrumenti: Pa3X, Dallape supermaestro
Interesi: muzika
biba befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard Prvaci sveta

Citat:
Originalno postovano od b.o.Y.c.h. ČK Pokaži Post
Navračića znam, ali to je samo jedan...
Vrti se meni on na winampu, svako malo
Jeftabg je otvorio temu svetskih prvaka na harmonici u kategoriji klasicne muzike, pa ne bi trebalo tu pominjati momke koji sviraju Guline fazone i slicno.
Mislim da se rec svetski prvak na harmonici dosta proizvoljno tumaci, znam licno da se ta rec pokatkada koristi maltene na nekim kafanskim i inim jeftinim manifestacijama u promocijama nedoraslih umetnika.
Koliko znam, Fond za razvoj muzickih talenata pri Vladi RS u saradnji sa muzickim pedagozima Srbije, napravio je kategorizaciju takmicenja iz oblasti harmonike, tako da je Svetski kup najjace takmicenje, pa Svetski trofej, a onda idu takmicenja takodje vrlo jaka ali bez prefiksa svetski, a to su Klingental i Kastelfidardo.Potom idu manja strana i domaca takmicenja, kao Smederevo, Loznica, Knjazevac itd.
Dakle, svetski prvaci bi bili samo, ovako zvanicno i takoreci sluzbeno, samo pobednici Kupa i Trofeja, koje organiziju dve svetske asocijacije CIA i CMA.
Ivan Sverko, Josip Nemet,Robi Simoneli i dr, Hrvati, pripadaju svetskom vrhu harmonike, trebali bi kolege iz CRO da znaju.
biba je offline   Reply With Quote
Star 10.12.2009, 01:54   #4
jeftabgd
Belaj boy

Registrovan/a dana: 16.01.2008
Mjesto: Beograd
Downloads: 534
Uploads: 18
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 70 puta u 56 Postova
Instrumenti: Korg Pa-800,Dallape,Guerrini.
Interesi: sakupljanje mp3,narodna kola
jeftabgd ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
jeftabgd pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Ljudi koji se bave klasicnom muzikom,bilo koji instrument da je u pitanju od starta razmisljaju o inostranstvu.Kod nas retko ko zivi od klasike i broj ljudi koji slusaju tu muziku skoro da je zanemarljiv.Zato se i desava da razne Veki,Ceki,Zeki,Cice,Mice i sl,zaradjuju milione svojim nakaradnim pevanjem a ljudi koji su ceo zivot posvetili instrumentu mogu u najboljem slucaju da imaju platu u nekoj muzickoj skoli.Zato svi beze preko a retko se desava da se neko vrati.
jeftabgd je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 23:25

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije