|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Zdravo svima! Slusao sam tipa koji svirao u nekom klubu na 2 Kutije od Alto Elvis 15 drveno kuciste i passiv, imao je Powermate 600!! Eh sad zvuk je stvarno bijo vrlo solidan i topal, znaci dobro zvuci! Ja sam ga pitao koliko je platijo te kutije kaze 350 eura po komadu sto nije skupo a vrlo ljepo zvuce! Moje pitanje dali je neko nesto cuo sta za te kutije i dali bi valjalo to kupiti tko neplanira puno para da daje????? (Nemoj te samo spomijnati Dynakord, EV, itd znam da je dobro znaci samo misljene)) Pozdrav svima ............
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
ima ih ogy s foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
Znam da su teske ali nisu toliko lose zvucile, dakle samo sam mislijo da cu cuti vise misljenja za te Kutije i informacije i dali se izplati za te pare da se kupe!!!!!!!!??????? POZZZ
![]() |
#5 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Sto se mene licno tice, da rade ne znam kako i jos dzabe da mi daju, neka 'fala... Kicmu kad izgubis, sve si izgubio!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|