|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ritmovi Pitanja vezana za ritmove... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Imam malo stariju klavijaturu i ne moze da cita ritmove koji su iznad 50 kb.
Sad me interesuje postoji li neki nacin da se ritmovi nekako kompresuju? Npr. ako je ritam od 78 kb da ga kompresujem na 50 ili manje Kb... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
Mislim da je tako što nemoguče,jedino ako se ritam može otvorit u STW-u pa mu izbrišeš nekoliko traka ili djelova ritma...ili toliko dok ne dođeš do veličine da možeš ubacit u klavijaturu.
Zanima me koju to klavijaturu imaš?
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.07.2008
Mjesto: Ljubljana,Varaždin, tu i tamo,posvud pomalo
Downloads: 76
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 52 puta u 46 Postova
Instrumenti: Wersi Ikarus X1, Roland Fantom G6 , CME UF50
![]() |
![]()
Kompresiranje mislim da ne dolazi u obzir.Jedino ako u nekom programu uspiješ otvoriti ritam pa pokušaj obrisati koju traku automatski će i fajl biti manji.Naravno tada više neće zvučati kao original, ali nešto moraš žrtvovati.
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Imam Yamahu PSR 350. Ne baratam bas dobro sa Style Worksom tako da ce to kod mene tesko ici. Samo znam da konvertujem. Pokusavao sam da od MIDI-a pravim ritam ali mi zvuci sugavo. Hvala ti na odgovoru.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
kompresovanje, ritmova |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|