|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Boje i semplovi Za sve u vezi boja i sampleova pitajte ovde... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Slucajno naletih na semplove bubnja sa PSR9000 na download centru...Mogu samo da kazem da su veoma dobri semplovi, ali da nema onih koji meni trebaju...E sad pitanje je:
Da li neko od vas koji svirate 9000/PRO moze da usempluje dobose koji se koriste na ovom snimku u "Duge Noge" ritmu ![]() http://www.yu-midi.com/forum/downloa...o=file&id=3007 Bio bih mu veoma zahvalan, jer ti bubnjevi sa PSR9000 mi se zestoko svidjaju ![]() Pozdrav!
www.yu-midi.org - Pravi sajt za prave muzicare! Promijenjeno od skoricnik (10.11.2008 u 09:58 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2005
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 2342
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Ja bi ti usemplovao ali sa mojom zvucnom ne vredi ni pokusavati, radi se o Live St kit.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja sam uvek pricao da Yamaha ima najbolji bubanj ali ovde svi tvrde da je Roland bolji!Yamaha i Ketron stoje na vrhu ubedljivo sto se tice bubnja
![]()
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Vaxter, Marco, Kuki? Neko moze da mi usempluje?
![]() Pozdrav!
![]() |
#6 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
"skoricnik"- To sto hoces da dobijes skoro da je nemoguce kao sto ni ja nisam mogao dobiti nista na yamahi sa nekim semplovanim bubnjevima iz korga. Pod jedan ima jako puno posla i neki udarci bubnja imas ih i po tri na npr. dobosu E1 zavisno od velocity. A i sve da odradis to nakraju sempler u ovim nasim klavijaturama ti nece dati potpuno isti zvuk kao sto bi trebalo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ja sam semplovao bas bubanj i dobos sa fantoma x6, nije problem moze da se odradi, samo ja sam semplovao direktno u korg pa800. A to sa rasporedom dobosa po velocity nije problem nikakav to je kod korga prosto ko pasulj, i u principu razlika u soundu tog bubnja koji sam semplovao izmedju pa800 i x6 je mozda 10 posto
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
bubanj, psr9000 |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|