|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Belaj boy
|
![]()
E,ljudi,resio sam,....necu vise da budem seljak,dugmetarac,dosta je bilo toga.Od sad sam gospodin covek.Sviram klavir.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.05.2008
Downloads: 784
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Do mojega i ovo cudo postoji,6+5 reda pasuljara.Zanimljivo nema sta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
malo sam citao o ovom instrumentu,prije 50 godina su ga otkrili u nevadi kad je pao svemirski brod,pretpostavlja se da je pri padu ispao iz iste letjelice,do danas jos nisu uspili ispitati i utvrditi sve mogucnosti tog istog instrumenta,i pretpostavlja se ko to zna svirat da je izvanzemaljac. ovo je ulomak iz strogo cuvanog dokumenta.......hahahahahahahaa Pozdrav drustvo
![]() |
#4 |
Godfather
|
![]() ![]() Gale je nocas bio u elementu... ![]() Ali cenim da bi dugmetarci voleli da su im ovakve klavijature sve... ![]() Cela klavijatura prekrivena sa dugmici... ![]()
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Malo si pogrješio Gale...
Nisi napiso da su pronašli 2 tipa ovih čuda-sa semplerom i bez njega... Onaj sa semplerom je strogo čuvana tajna američke vlade i NASE a ovaj drugi poseduje jedan američki državnik.Kako nam dojavljivaju naši mediji,sempliran đavo su već provalili i prodali tehnologiju jednom proizvođaču klaviatura,kod kojih se inžinjeri voze sa limuzinom...Dakle sve se polako saznaje...Bićemo u toku sa informacijama...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Saobracajni Inspektor
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]()
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Belaj boy
|
![]()
Znao sam da je dugmetara neka djavolja rabota.
![]() Vec zamisljam sliku,ja u fraku,ispred mene dirigent sa belim rukavicama,pa kad opicim Uzicko,a prasina padne na pecenje dva prsta debela,pa posle samo krcka pod zubima,a iz nosa ne moz' d' izbacis blato do sledeceg cetvrtka. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
dosta, svega |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|