|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Ljudi,naletih na ovaj sajt: http://www.pa1xpro.com/kdownload_korg.htm ,ima kao novi OS,al nisam siguran u to,ako netko zna nešto više o tome volio bih da mi malo objasni o čemu je riječ.
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja ga nisam probao jer prvi put sad ovo vidim a i na moru sam pa mi nije tu klavijatura!Malo mi je cudno sto ga nema na zvanicnom korgovom sajtu?Ako neko proba nek prenese utiske
![]()
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
No no
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Suludi Moderator
|
![]()
Sad vi se razumijete u to! Dakle ovaj kaze da ova verzija radi samo sa instalirim OS 3.011 XMS-1 i ugradzenim XMS-1 Modulom od Verzije 2.5x sa 32MB RAM. Za ostale korisnike i konfiguracije ne garatuju ni za sta. Dakle ovaj update nesmije u X seriju koja nije od X prodate da kazem dobila TUNING
![]() PS. Nemoj te rizigovat ljudi! Pozdrav, AleN! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ludi to je KU#$C od ovce...
Nemojte se izigravati i stavljati razne đavle na svoj instrument... Kasnije će vas pola ovda dan noć kukati na forumu da je sjebo sinth... Uozbiljite se malo,i batalite razne expanzije i firmware... Ono što je Korg imo namjeru da izda-izdo je i kraj priče... OS su amo aktualni za M3,PA800 i PA2X a ostale sve je kita...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 19.02.2006
Mjesto: Njemacka/Makedonija-Kavadarci
Godina: 55
Downloads: 921
Uploads: 5
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 9 puta u 8 Postova
Instrumenti: Korg Pa2x /Korg M3 61XP/ Triton Le
![]() |
![]()
To je isto OS za Korg pa1x, ali samo ako koristis njihove Ramove sa Set.znaci to su posebno Ram memorije sa semplove i sve drugo.....Cak je ovaj sto proda ovo uradio takav OS za pa1x da mozes dva seta zajedno da koristis,neznam zasto korg ne urade takav jedan OS.
Ja sam imao ove Ramove,kostaju oko 1000euro, ali su vise za zabavna Njemacka Musika. Nemojte to da ucitavate u Pa1x sa obicne Ram Memorije.....Kad sam ja ubacio u moj Pa1x onda nisam mogo da vratim moj set,morao sam da prodam klavijaturu sa te etxra ramove i setove,pa sam kupio opet obican Pa1x. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
311, korg, novi, pa1x |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|