|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ljudi bre sta je ovo ? na Verat netu sam I sa njihovom konekcijom se prikacim na net ,otvori mi google I jos par stranica I onda odjednom sve zablokira,oni kompjutercici u uglu se zacrne I ne mogu da se diskonektujem niti bilo sta drugo {dok ostali deo kompa radi norm} ,nego moram da restartujem komp..e,sad, sa 042 konekcijokm sve radi norm. probao sam da izbrisem I napravim novu konekciju , ubacio novu mozzilu I nista…sta bi to moglo da bude???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.10.2007
Downloads: 615
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
ako nista ne rijesis instaliraj novi windows probaj tako !!!pozzz
![]() |
#3 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
...Pa ti si na DualUp...leleeeee..imas bre adsl,beotel,telekom,ukucaj na google adsl,i sve ce da ti kazu ko je gde...!!!
Jao..izvini...nisu svi na brzi net...prvo obrisi Cookies, pa u Win exp-Documents and Settings-Cookies-Local Settings-Temp-Temporary Internet Files-...sve to pobrisi... Pa otvori novu konekciju..na dual-up... I trebalo bi da ti radi kako treba...
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
A ako ne pali to napravi sledeće:
Klikneš Start/run... Napišeš CMD i pritisneš ENTER... Otvori ti se DOS prozor i ukucaj IPCONFIG/dnsflush Posle toga bi trebalo sve da radi kako treba...pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ajd probacu sad to...ne mogu ni post da procitam , sve na foru,taman da ga otvori i zezne me....
ma jok,ovo jednostavno ne radi...a da promenim provajdera? evo ovo sad pisem sa 042 i radi do jaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Godfather
|
![]()
Moguce da je do Verata neka frka, mada je mala verovatnoca za to...
Iako je verat, posle sezama, najgori veci provajder, ne deluje mi da je do njih... Ako vec mislish da menjash, moj prvi izbor bi bio PTT, a drugi telekom.
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pa ako sa 042 radi sve kako treba, onda je defakto do Verata. Koristio sam Verat jos kao podprovajder u Subotici i onih 115Mbit koje imaju iz Madjarske je jos pre 4 godine bilo pretesno. Mogu misliti kako je sada, a nisu radili na prosirenju linka nista.
Moj savet je ADSL, ali od Telekoma. Bar ovde u Subotici se pokazao kao najbolji. Sezam i Eunet NIKAKO! Na kraju krajeva, svi oni kupuju net od Telekoma, pa ga posle vracaju u ADSL koji je takodje Telekomov...
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pokupio si virus buraz pa zato nece da te diskonetkuje.probaj ovo sto ti je Alix napisao gore ako nece obaraj sistem buraz i to sto pre!!!
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nije virus, Marco7. Da jeste, ne bi mu radilo preko drugog provajdera sve kako treba. Verat tu nesto serucka...
Ma najpametnije mu je da predje na ADSL, naravno ukoliko postoje tehnicki uslovi kod Telekoma za njegovu telefonsku paricu. U danasnje vreme koristiti dialup... pa moras biti mazohista za tako nesto ![]()
![]() |
#10 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Cim ne moze da se diskonektuje i ostaje na netu dok ne restartuje kompjuter ima virus!Ko ne veruje ajde da se kladimo?Imao sam tih problema sa dial up-om zato i stojim iza ovoga sto sam napisao!Ima neka zakrpa za to ali ajde sad se seti kad sam odavno to radio
![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
konekcijom, problem |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|