|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 05.02.2022
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Kupio sam polovan pa4x gde je izgleda bio neki turski set koji je bio zaključan. Sada kada upalim klavinaturu izbacuje mi poruku da ne mogu da učitam te fajlove bez usb-a ili sd kartice,da li neko zna kako da se rešim ove poruke?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.09.2012
Mjesto: Vrnjacka banja
Downloads: 77
Uploads: 3
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 46 puta u 41 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x 61,Novation Sl 61 Mk3, Roland E 96, vArranger2, Giglad i mnogo VST-ova.
![]() |
![]()
Uradi factory restore a ako to ne pomogne reinstaliraj OS...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.09.2012
Mjesto: Vrnjacka banja
Downloads: 77
Uploads: 3
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 46 puta u 41 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x 61,Novation Sl 61 Mk3, Roland E 96, vArranger2, Giglad i mnogo VST-ova.
![]() |
![]()
Nije mi baš jasno da i dalje izbacuje tu poruku nakon ponovnog instaliranja operativnog sistema, jedino ako ponovo pokušavaš da učitaš taj set koji je pre bio ili neki koji je takodje sadržao zaštićene semplove...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Ni meni veruj mi! Sve sam izbrisao iz klavijature,formatirao disk,više puta reinstalirao sistem sa korg.com,set koji sam ubacio nije imao nikakvih dodira pre toga sa klavijaturom jer je kupljena u Švedskoj a set poslat iz Srbije,jedino što ću je doneti uskoro u Srbiju pa će možda neko moći da mi pomogne. Ona radi sve normalno ali me mnogo nervira ta poruka koju izbacuje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Da li si proverio opcije u SERVICE MODU?
Postupak: Pritisni taster MENU i drži prilikom uključenja tastera POWER Odradi kalibraciju displeja, pa na opciju USB. Tu bi trebalo da je prva opcija ENABLE) KBD SET1 a druga DISABLE Za izlazak: POWER OFF
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Nisam probao taj postupak,javljam ako bude uspešan(nadam se da hoće)
Dodato: Ni to nije pomoglo nažalost... Promijenjeno od momadjuric83 (08.02.2022 u 18:11 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
Da li si radio NAND format?
Posle toga nema šanse da se pojavi poruka sigurno. ![]()
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Nisam,iskreno nisam čuo za to i ne znam kako se radi🤣
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
|
![]()
Izvini, mislio sam na ful format, nekad su to zvali NAND format.
![]() To ti je kad pre uključenja pritisneš INTRO1, pa učitaš fajl sa USB-a (2,0 PKG Full version sa Korgovog sajta, koji je zapakovan oko 2,4 GB!!!). To kompletno vrati kavijaturu na fabričko stanje i sigurno ne može da se pokaže neka poruka koja je suvišna.
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|