|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Pozdrav ljudi, evo da vam se javim da mi pc koji mi je pre neki dan riknuo (pa sam napravio dramu ovde) sada radi kao metak, i drago mi je sto sam pomocu vas uspeo da otklonim kvar i da ga sacuvam. Elem, sada imam drugi problem. Dobio sam jedan laptop starije generacije IBM thinkpad 1830 na popravku, tojest, sve radi na njemu, ali mu je bilo potrebno ubaciti novi windows posto je stari bio toliko zadavljen da je jedva kursor mogao da se pomera. Na njemu je bio windows XP, i ja ubacio win 7 32bitni, i sve radi perfekt, samo sto nema zvuka... a njegov originalni CD nemam. Pokusao sam pronaci drajvere za zvuk na netu, i za taj model sound drajvera ima samo do windowsa XP, tojest ja sam pronasao zadnje drajvere za win XP. Zanima me, da li postoje neki univerzalni drajveri za windows 7 koji bi mogao instalirati da bi se cuo zvuk, ili od toga nema nista? Da li bas moram da ubacim windows XP ili mogu nekako srediti da radi zvuk i na sedmici? Ako neko bilo sta zna u vezi ove problematike, molim da mi javi. Hvala unapred.
p.s: zaboravih napisati da sam probao te sound drajvere da pokrenem u modu kompatibilnom za XP (sp3) i otkacio ono "run as administrator", ali nije dalo rezultata.
DOK NE PROBAM LAVETINU ZA MENE JE PRASE CAR ZIVOTINJA! Promijenjeno od yamahapassion (23.12.2013 u 16:45 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|