|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pozdrav kolege.. ovako stoje stvari, planiram da kupim neko pojacalo koje treba da ima bar 2 ulaza za mikrofon, nesto najpovoljnije a ne razumem se bas u te stvari, klavijatura mi je trenutno prikacena na mini liniju aiwa nsx-r30 (u klavijaturi mi je u "phones" ukljuceno a u mini liniji tamo iza u belo i crveno sa kablom koji je isti sa obe strane..) E sad posto je meni najvise stalo do mikrofona jer ga nemam a treba mi, jel postoji nekakva mogucnost da ja ovu mini liniju ili bar njene zvucnike ukljucim u to neko pojacalo koje bi kupio pa da mi sve bude preko pojacala (klavijatura, zvucnici i mikrofon), jer nemam para da kupujem neke ozbiljnije zvucnike a treba mi za sad samo za kucnu upotrebu tj sobnu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.10.2010
Mjesto: Slavonac
Downloads: 721
Uploads: 17
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 23 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa 900 & Korg le
![]() |
![]()
tebi je potreban samo neki mali mixer da ima ulaz za mic i klavijaturu,ako sam dobro razumio dovoljna ti je snaga te linije i zvučnika za sobnu upotrebu.Mixer spojiš na taj crveni i bijeli ulaz i deri
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Jeste
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.10.2010
Mjesto: Slavonac
Downloads: 721
Uploads: 17
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 23 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa 900 & Korg le
![]() |
![]()
Yamaha MG8/2FX, imao sam takav, super efekti i za kućnu upotrebu ti ne treba bolji.Novi je oko 200 eura. Ili lošija kombinacija Behringer UB 1204 Eurorack
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio albin korg za ovaj koristan post: | vadexfly (28.02.2013) |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
druze imam jedan predlog za tebe,mikser ko dusa Audio Skp PRO je miksetica sa 6 kanala,2x150w nije skupa odprilike 170e nova,ima fantomsko napajanje,odlicna stvarcica za male pare,srazmerno cena kvalitet,uopste ne radi lose,mnogi mini bendovi rade na njoj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.07.2011
Mjesto: Svicarska
Downloads: 20
Uploads: 7
Rekao HVALA: 6
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Triton Extreme
Interesi: Glazba, Ribolov
![]() |
![]()
ja bih uzeo Mackei ProFX 8, imas efekte, 8 ulaza, izlat za monitore i phantom power, sve sto ti treba. Ne znam kakva je cjena kod vas, ali u CH je ok 220 Eura
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
to je mikser bez snage,covek trazi sa snagom,ne mora biti mnogo snage ali sa snagom da bude mikser.tako bar mislim,jer ako vec kupuje trebalo bi nesto malo jace jer trebace mu kasnije sa snagom pa ce da se zapita zasto nije uzeo sa snagom,opet po meni predlozio sam SKP audio pro nije skupa a fina miksetica.
Promijenjeno od acakasper (07.03.2013 u 08:56 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.07.2011
Mjesto: Svicarska
Downloads: 20
Uploads: 7
Rekao HVALA: 6
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Triton Extreme
Interesi: Glazba, Ribolov
![]() |
![]()
ja sam skuzio ta covjek trazi nesto izmedju klavijature i linije, gdje si moze jos i mikrofon prikljucit, zato sam predlozio miksetu bez pojacala.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|