|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Pozdrav ljudi Izvinjavam se adminu ako sam temu postavio a takva vec postoji jer pokusao sam da trazim rjesenje za svoj problem ali ga nemogu pronaci...
Na triton le pokusavam da sebi malo sredim neke farbe i da pojednostavim klavijaturu naprimjer da prve dvije oktave bude recimo Bass a preostale tri kontra ili za pjesmu kockar prve 3 nrka CZ Flauta a druge dvije hrmoika i tako dalje e tu sam naisao na problem unidem u opciju gdje biram NPR prvi kanal da startuje od C3 ali kada okrecem onaj tockic nista se nedesava tako ni na jednom kanalu sve kako je nastimano tako ostaje naprimjer imam kombinaciju recimo dvije kabine jedna mi treba da je +00 a drugu da stavim -12 u principu da je spustim za oktavu ni to nemoze kao da su mi sve te opcije u globalu zakljucane pokusao sam reset klavijature nista nisam rijesio u globalu nemogu pronaci gdje bi mozda bilo to da se ta opcija zakljucava... To mi se sve desava kada ucitam set koji inace koristim na klavijaturi recimo kada klavijaturu upalim i prije ucitavanja seta pokusam to da uradim sve radi ali nemam ucitane semplove cim sve to ucitam vise nemam mogucnost tog pomjeranja nadam se da je neko razumio o cemu se radi i da ce mi neko biti od velike pomoci unaprijed se zahvaljujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Pa to sto ti hoces da delis/splitujes se radi u menu/keyz.. i tu za svaku boju postavis odakle dokle ide
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 05.10.2005
Mjesto: Užice
Godina: 47
Downloads: 23
Uploads: 6
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Klavijature
![]() |
![]()
Moraš da povedeš računa o regionima, softver je napravljen za više oktava, tako da kod tebe C1 dirka koja je u softveru kod tebe ne postoji. Tebi počinje sa C2, a završava sa C7. To je prostor u kome da splituješ sint, razumeš?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|