|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pzzz svima drugari...evo na zadnje dve svirke mi se dogadja ovaj problem sa pa1x..naime samo se odjednom izgubi bass gitara iz ritma,jednostavno nestane,i nema je ni u jednom ritmu koji pustim..pomislim da se nisu mozda semplovi iz klavijature izbrisali,ali tu je semplovan bubanj (cuje se),tu su kontre,i probam da stavim i fabricku bass gitaru ali ne cuje se ni ona,tako da nije do semplova,vec nesto drugi tu zeza...isto mi se i desi da se sama od sebe promeni boja na bass gitari, npr. umesto bas gitare promeni se u neki strings boja,i desi se i da se bass gitrara sama od sebe poveca za oktavu ili spusti,pa onda ili brunda onako duboko ili samo pucka kad se poveca za oktavu vise...sinoc sam morao u sred svirke da ugasim-upalim klajvu da se cuita set iznova i sve,jer nisam znao sta drugo da mu radim da bi se povratila bass gitara...Sta mislite u cemu je problem??? inace imam OS 3.01 instaliran pre nekih mesec i po dana...pozdrav i hvala
Promijenjeno od Milan$ (29.01.2012 u 14:39 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
Pa preinstaliraj OS pa ćeš da otkloniš sumnju da li je OS ili nije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
pazi ako si npr probavao druge setove i onda opet pokusao da vratis svoj i ako si slucajno prekinuo ucitavanje ili ti je zakucalo ostalo na ekranu loading i ti moras da ugasis i upalis onda klavijaturu,desi se da tad neke semplove ucita a neke ne,i onda klavijatura zapamti to stanje i kad palis i gasis on ucitava stalno isto....ucitaj opet set sa disk-load-set ,i ako ti slucajno stoji opet dugo loading ostavi ga tako sto god i ako stoji i dalje posle sto godina cekanja onda mozes ugasiti i upaliti klavijaturu i bice u redu...to moze da se desi meni se juce desilo
![]() nisam dobro procitao tvoj post tek sad vidim za puckanje,to ti je simptom kad ti fali jedan ram ili kad ti ne radi jedan ram i onda on ucita 16mb a drugih sesnaest ili uopste ne radi ili pucketa....pogledaj kad odsrafis dole onu plastiku dal imas dva rama ili jedan mora da bude u dva slota dva rama,ne moze da bude u jednom slotu 32mb npr jer on vidi po slotu 16mb.......i ako ti je otisao ram nije skup isti je ko za tr i kosta oko 20e mislim
Promijenjeno od mimiki (29.01.2012 u 15:59 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
nisi me razumeo mimiki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
onda ti tu nesto ne valja
![]()
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Kao kod kuće
|
![]()
tu nesto smrdi...heheheh
![]()
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pade mi na um da probas ocistiti potenciometar za bass ...da nije mozda do njega ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
probao sam u par navarata i njega onako gore-dole,i nista,i dalje nema bassa..mada procackacu ga opet da vidim i to..pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
Kad preinstaliraš OS ako se nastavi isto, onda su gremlini....
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|