|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Kutak za harmonikaše Pravo mesto, za pravo pitanje ;) |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 15.10.2010
Mjesto: Banja Luka
Downloads: 30
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: harmonika
![]() |
![]()
Pozdrav svima!
Pitanje za Shtimerservisera, a i ostale, ko se razumije ![]() Naime radi se o Weltmester Cantora harmonici, nedavno sam postao njen ponosni vlasnik! Harmonika je extra, međutim ima malo po meni nepoželjan raspored registara! Ja bih htio prepraviti tri registra : 1. Violin u Flute, tj. da zamjenim, umjesto klarineta da bude sopran ; 2. Onaj što ima 3 glasa, bason-klarinet-picolo, umjesto klarineta da bude sopran (tremolo) 3. I onaj što ima 2 glasa, bason-klarinet, umjesto klarineta da bude sopran Harmonika ima mehanizam na sredini, i kad skinem dekl, mogu to sam naštimati rukom! Interesuje me da li bih smio skidati taj mehanizam, može li se lako desiti da se pokvari? Ima li šanse da se u njemu uradi prepravka kad se skine sa harmonike? Mehanizam je od Supite starije, ali radi kao mlijeko ( za sad ![]() Imam jednog iskusnog prec. mehaničara. Veliki pozdrav |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|