|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Kutak za harmonikaše Pravo mesto, za pravo pitanje ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.12.2008
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Zdravo svima - da li bi neko mogao da mi pomogne pri kupovini harmonike. Nasao sam jednu veoma lijepu harmoniku koja mi se tako svidja ali, nazalost nisam imao priliku da je probam / sviram. Bi bih zahvalan na vasi cijenjenim savjetima...dvije glave su uvijek pametnije..hahaaha...pozzz
Dallape supermaestro-ljubilarka 1976 godina.Cetveroglasna na klavijaturi sa duplom kabinom,ima "picolo", 15+1 registar,peteroglasna na basu,120 basova sa 7 registara,ozvucena i glasna, get_image_variation[1].jpg get_image_variation[2].jpg image 2.jpg image 3.jpg image.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
![]() |
![]()
to je odlican model dallape,klavirne harmonike.
koliko kosta ta harmonika,to nam napisi na izgled je kao nova malo mi je to sumnjivo posto ako je radila mora bar malo drugacije da izgleda.
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
4.000 eura je cijena ove harmonike....meni se strasno svidjela ali nisam siguran da li je sve ok kod ove harmonike..nekako je tesko povjerovati da tako stara a izgleda kao da je nova...nemam pojma fakat....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 29.07.2009
Mjesto: Herceg Novi
Downloads: 91
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Guerrini
![]() |
![]()
Uf, cijena ubija. Stvarno je harmonika na izgled odlična, najbolje da je sam probaš i vidiš da li ti odgovara.
Ne zaboravi da je supermaestro sa cijenom 2500-3000€! Znači ta tvoje mora da bude bez greške, očišćena, naštimana, klavijatura bez lufta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Da, u pravu si kad kazes da cu morati da probam harmoniku...ja licno, iskren da budem, nisam strucnjak za prepoznavanje da li je harmonika kopija ili sta vec....u svakom slucaju i kada bi se odlucio na kupovinu harmonike koja kosta 4.000 eura onda bi stvarno zelio i da je odnesem kod nekog majstora koji to ipak moze da verifikuje...da li u Hrvatskoj postoji majstor koji bi mogao da pogleda ovu harmoniku?
Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
![]() |
![]()
to je previsoka cena za taj instrument.Kazes da nemas iskustva sa prepoznavanjem da li je original?
Pitanje je i da li ti je potreban tako skup instrument sem ako si kolekcionar. Znal li ti prijatelju koliko treba svirki da odsviras da bi je otplatio? Ne znam,moj ti je savet da ne kupujes tako skup instrument.
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|