|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
SVAKA ČAST! SAMO GA PODRŽAVAJTE MALI ĆE BITI ZA PAR GODINA MOŽDA I NAJ BOLJI SVIRAČ NA OVIM PROSTORIMA.MALO KOJE DJETE IMA TOLIKO TALENTA :wink:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
elvir mali je isto krajisnik -cazin
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
OPA ZNAČI MOJ KOMŠIJA.SAMO DALJE TAKO
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Za sad si bolji neg ja, samo produzi tako MOMAK.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Nekazu dzabe kod mene u Todorovu hoce da budu svi sviraci i pjevaci .Takav ti je nas kraj baci brigu na veselje i gledaj u lepsu buducnost .Za malogmuzicara sve pohvale i samo nastavi tako pa ako se budem ponovo zenijo da te zovem na svatbu. :oops:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Elvire,on je bliži meni nego tebi :wink: ...Ja sam iz Bosanske Krupe a mati mi je porjeklom sa Gnjilavca a ti si bišćan...
![]()
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ej Fićane poznaješ li ti iz Todorova kakve Nuhanoviće ili Mukeliće?...Sad ću uskoro da odem dole pošto su mi rodbina pa reko ako budeš dole za "blagdane" da odemo na jedne ćevape...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |