|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 02.07.2009
Downloads: 300
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
moze li neko napisati akorde za pesmu Sad je kasno od Sase Matica?
|
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
|
![]()
de malo momak, potrudi se... trazis sve redom... malo poradi na sluhu, i sve ces kopcati... nemoj se ucit na ove stvari...nije nikom mrsko pisat akorde, al onda neces nikad naucit da slusas...
|
![]() |
![]() |
#3 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
Vidi enes ovako, NIKO te ne tera da pises akorde niti da pises i dajes bilo kakvu pomoc bilo kome sve ovde je stvar dobre volje i kolegijalnosti. Ako te mrzi da pises onda nemoj a nemoj ni da se oglasavas sa ovakvim porukama jer ne doprinosi nicemu.
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Druze, imas ovde postavljen dodatak za winamp koji se zove easychords. Ako se vec ne oslanjas na sluh mogao bi ti posluziti. Ima ga u download sekciji... Pozdrav i svako dobro.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
evo,pisem napamet ,ne znam koliko cu ti pomoci...
moj pevac ovo peva iz Am.. forspil - Am,C,Dm,Am ,F,G,Am strofa - Am,G,F C Am,G,F,Em,Am refren - Am,C,Dm,Am,G,Am neka ne zameri neko ako sam ispustio koji... pozzz!!!
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|