|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Nece me iznenaditi ako neko napravi boju koja ce se zvati "Djevojka sa velikim sisurinama"
![]() Ili Tarabuke mosnjice ![]() Promijenjeno od zeljko (30.07.2013 u 11:51 sati) |
![]() |
![]() |
#2 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Ima jos;
-Prc malo -zavlacenje -Jebo te -Primi me itd... ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Odoste vi sa teme...
Bicu kratak, sa socijalno - ekonomsko - moralne strane, aranzeristi i fajlasi mogu da se porede. Sa muzicke tacke gledista, ne mogu da se porede. Nikako. |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 28.08.2009
Mjesto: tamo amo
Downloads: 1605
Uploads: 45
Rekao HVALA: 76
Zahvalili mu 69 puta u 67 Postova
Instrumenti: prangije
Interesi: tehnika
![]() |
![]()
Potppuno se slazem sa vama gospodine tranzit , u pravu ste , to samo mi muzicari treba da se u velikom broju skupimo i da nekako smaknemo ove laptopovce .... Sad da uzmem neku bolju kljavu od moje yamahe psr 1500 , pa to trba srediti , a ovaj mamlaz mi uzima tezge jednu po jednu ...... ima lap top i jamahu psr 1000 . i more midi fajlova .... al to me cudi , da narod mu nista ne kaze .... strasno ...
#5 | ||||||
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Imas muzicare , i imas tezgarose i jos nekoliko pod kategorija ,ali poenta je da je tezgaroshu uzeta dusha od pijane stoke na svirkama ,i onda ima sve manje duse , koristi se muzicko znanje da se svira trazena pesma ,ostalo je zaradjivanje za zivot i opstanak .... Citat:
![]() Citat:
Citat:
Fajlase bi zakonom zabranio ukratko... Jedino tako,drugacije ne mozes ti nikom nista da branis,bez obzira na sve receno u ovoj temi. @ЂолеПФК Pun ti je inbox,oslobodi ga.
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 13.12.2008
Mjesto: Bor-Timocka kajina
Downloads: 2385
Uploads: 42
Rekao HVALA: 35
Zahvalili mu 52 puta u 51 Postova
Instrumenti: nemam vise instrument
Interesi: Pecanje
![]() |
![]()
ahahahhaha Blusa svaka cast za video haha ovaj lik je car, pa mogao je da jedan sample hi-hata razvuce preko cele klavijature tako nikad nebi pogresio, ovako cas lupne crash cas hi hat. Ejj uzeo covek da svira bubnjeve a laptop cepa li cepa.
#8 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 28.08.2009
Mjesto: tamo amo
Downloads: 1605
Uploads: 45
Rekao HVALA: 76
Zahvalili mu 69 puta u 67 Postova
Instrumenti: prangije
Interesi: tehnika
![]() |
![]()
Ijuuu , Ala ovaj lik ima dobre midove . gde ih samo nadje ... ili su to matrice hm , moze svasta da bude . Lepo lik peva a ima i tercu
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ali, kako država može da utiče na sve ovo? Mislim da ne postoji mogućnost da se reši nekakvim zakonom, niti je bilo gde rešeno. Sve popularniji su didžejevi, a šta su oni drugo, ako nisu fajlaši? Samo pusti pesmu, ubaci neki intro DiDžej Šone i tako to, kaže nekad ,,ajmo rukeeeee" i to je to. Čast izuzecima koji prave mikseve itd. ali sa većinom je ova situacija. Ovde kod mene fajlaši zarađuju bedne pare, tako da sa pravim muzičarima ne mogu da se porede nikako, nisam do sada sreo nekoga ko se obogatio korišćenjem fajlova.
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 990 using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
#10 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Mijesas babe i zabe. DJ je castan poziv i sasvim nesto drugo ali se cini da ti ne pravis razliku. Moras prvo da naucis te osnovne pojmove i shvatis sustinsku razliku a teki onda da osudjujes na takav nacin. Naravno da ima kvalitetnih i manje kvalitetnih DJa, uostalom kao i u svakom drugom poslu.
Promijenjeno od tranzit (04.08.2013 u 10:27 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|