|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#71 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Da ga što prije otplatiš.Neka je sa srećom.Pozdrav!
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.08.2006
Downloads: 1068
Uploads: 3
Rekao HVALA: 40
Zahvalili mu 80 puta u 74 Postova
Instrumenti: TYROS5,BEHRINGER X32 PRODUCER,YAMAHA DSR112,JBL 618S XLF,ELECTRO VOICE ZLX12P......ITD...
![]() |
![]()
Jos uvijek imam I pa600.Mozda ga ostavim za rezervu.Mislio sam uzeti pa3x, ali ipak nema tu neke ogromne razlike.A posto puno sviram zabavnjake kao I narodne T5 ce dobro doci.Da li je neko uzimao ove expanzije za T4?? Kakvi su utisci??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Sve su uradjene sasvim pristojno, kao sto se to od Yamahe i ocekuje. Totalno pedantno i profesionalno. Pitanje je sta ti od toga zaista treba, a sto se kvaliteta tice, tu nemas potrebe da brines.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post: | mikimiki (22.11.2013) |
![]() |
#74 |
Odomaćeni član
Instrumenti: TYROS5,BEHRINGER X32 PRODUCER,YAMAHA DSR112,JBL 618S XLF,ELECTRO VOICE ZLX12P......ITD...
![]() |
![]()
Pitam cisto informativno.Jedan dobijam.A licno mi se svidja dance pack za T4.
Nekad sam imao 9000pro ali sve ritmove koje sam nekad imao su davno nestali. Ipak hvala na odgovoru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.807 puta u 1.355 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Dosta materijala u MusicSoft shopu je već napravljeno za Tyros5. I Euro Dance, ako si mislio na njega.
Sve za Tyros3 i 4 je moguće "prebaciti" u Tyros 5 pomoću Expansion Manager. Moguće je čak i one pakete koji su kupljeniza starije modele "prebaciti" za novi Tyros5 bez dodatnog troška. Potreban je postupak "reaktivacije" i sve šljaka. Za kupovinu u MusicSoft je potreban account, ID instrumenta i uplata sredstava. S obzirom na mnoga pitanja korisnika u vezi "transfera" iz starijih modela i nejasnoća koje su bile uzrokovane isključivo time što nije isporučen VOICE EDITOR uz Tyros5, Yamaha je (pokušala) dati sve odgovore na svom webu. Dodato: 007 Promijenjeno od casper (23.11.2013 u 10:40 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | mikimiki (21.11.2013) |
![]() |
#76 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
evo jos jedan
http://youtu.be/x1WGkOxQzmg |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Ufff... odslušao sam prvih sat vremena ... nisam siguran da ću stići do kraja
![]() Ova (anti)prezentacija instrumenta je pokazala da 1. dobar svirač nije nužno dobar demonstrator 2. ne trebaš biti svirač niti pjevač, samo prosječan DJ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
@casper
Nasumicno sam prebacio na 4.50 i posle 8 sekundi sam izasao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Definitivno se radi o dugoj i nezanimljivoj prezentaciji.
Čuđenje "vrhunkog producenta" da uopće postoje takvi instrumenti i njegova svirka gdje se svakog trena čini da će pasti u nesvijest od uzbuđenja su toliko iritantni da je video negledljiv. DJ-man barem pokušava prikazati ćemu služi "roll-over slider", a da vjerojatno niti sam ne vidi upotrebnu vrijednost istoga. Ipak, on je ispunio svoj zadatak promovirajući firmu koja će sutra (možda) uvaliti pokoju matricu bez vokala ili vokal bez matrice ( ![]() Na sreću, na kraju upada simpatična dama ugodnog glasa koja ipak lagano popravlja cjelokupan dojam bez obzira na to što je jasno da promovira svoj novi materijal, a ne klavijaturu. Morao sam malo ... ![]() A sad se vratimo "pravom sadržaju" ove teme. Naišao sam na dva videa. Prvi će se vjerojatno svidjeti mikimiki-ju. Radi se o par Audio stylova iz Dance kategorije. I nešto sasvim suprotno od ovog prvog. Alpen Pack koji se prodaje u Yamaha soft, dostupno za Tyros5. (koga zanima, pogledajte cijeli njihov kanal) Mogu primjetiti da ima veoma malo komentara na sound Tyrosa5. Tranzit, što ti kažeš? |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | mikimiki (25.11.2013) |
![]() |
#80 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.09.2010
Mjesto: Brezicani, Schwäbisch Hall
Godina: 37
Downloads: 231
Uploads: 11
Rekao HVALA: 68
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg PA1000 / VoiceLive
Interesi: Muzika, Film, Sport
![]() |
![]()
Za moj sluh t3, t4 i sad ova petica su izgledom 95% iste, a ni zvuk ne odmice puno.
Mogli su na ovoj petici dosta toga promjeniti ili izmjeniti bar sto se tice izgleda i funkcionalnosti, a zvuk, zvuk je vec od t2 mrak u tome nemam kritike.
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|