|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#71 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 27.06.2011
Downloads: 916
Uploads: 37
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
![]() |
![]()
hard od 40gb ata 2,5 i kabli mogu da se nadju od 30-tak e.adapter 700ili800din.ata2,5 ide ata3,5to je oznaka.da se poveze na kucni racunar.ja to radim tako sto otkacim kabli od dvd rezaca i povezem preko njega.ali racunar mora biti ugasen dok se povezuje.kad podigne sistem on ga vidi tamo gde su ostale particije i tako prebacujes sta ti treba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.08.2006
Downloads: 1599
Uploads: 32
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 9 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA2X PRO,Gem Genesys Pro,Guerini Superior III
![]() |
![]()
Ia imam HD u WK6,a mozda probam nesto i sa ovom karticom,a ako mi nesto ne bude jasno pitacu.Pozdrav.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
druze aj mi posalji link gde sajta gde mogu da kupim taj kabl i adapter za karticu,posto hocu da uzmem rezervno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
stavio bih ti ali su takvi postovi zabranjeni.samo linkovi ka zvanicnim sajtovima su dozvoljeni.sta ce ti rezerva?pa nije to guma pa da se icepa
![]() Dodato: ne diraj nista ako vec imas hard.nema neka razlika.stim sto su ove kartice za nijansu brze od harda.brze crkavaju i hoce da zbune ceo softver na klavijaturi.i pocne posle da brljavi. Promijenjeno od nevenastosic (23.08.2012 u 13:42 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
druze posalji mi u inbox link gde ima hard da se uzme
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.08.2006
Downloads: 1599
Uploads: 32
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 9 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA2X PRO,Gem Genesys Pro,Guerini Superior III
![]() |
![]()
nevenastosic@
I meni se cini posto vec imam HD da ne eksperimentisem mnogo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Vredan član društva
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
U svakoj kompjuterskoj radnji možeš da uzmeš, samo stavi čarapu na glavu da te ne prepoznaju
![]() a možeš da kupiš ko što ti kolega kaže na limundo tu mislim da možeš da prođeš najpovoljnije ako pretiš neku aukciju, a još više ti preporučujem da gledaš iz tvog kraja da bi mogao da probaš hdd lično.
||
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio nikadvisekorg za ovaj koristan post: | Todorgm (25.08.2012) |
![]() |
#79 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
a kako se ubacuju ovi ritmovi na drugoj strani na usere ima prazna mesta i pise flesh memorija?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Kartice nisu brze od Hard Diska, odakle ti to, naprotiv. Brzina ucitavanja im je 10 MB/s a pohranjivanja 9 MB/s sto je veoma, veoma sporo, sporije i od USB 2.0 interfacea. Sasvim prosjecni Hard Disk od 5400 obrtaja ima oko 4 puta vecu brzinu i citanja i pisanja. Kartice ne "crkavaju" brze od Hard Diska nego opet obrnuto. Vijek trajanja im je, u odnosu na Hard Disk, par puta duzi a nisu podlozne ni potresima kao HD, niti ima opasnosti da stradaju podaci od udara kao sto je to slucaj kod Hard Diska.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post: | Todorgm (06.09.2012) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|