|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#71 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 02.06.2008
Mjesto: HR
Downloads: 1686
Uploads: 11
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 26 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x, Ketron Event,Yamaha Genos2
![]() |
![]()
pozzz,ekipi evo da i ja kazem da zivim samo od muzike,nije lose,ali bilo je i bolje sad je malo kod nas slabije sve,ali da se izdurat.pozzzz.
![]() |
#72 |
Donator
|
![]()
Bata Boke izvinite ako sam ga tako napisao da se moglo izvuci iz konteksta.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#73 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 227 puta u 199 Postova
![]() |
![]()
Ma samo te zezam bre druze,no problemo!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.09.2005
Downloads: 618
Uploads: 7
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Ja osobno ne živim od muzike. Imam odličan posao u jednoj firmi, a subotom se svira okolo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.09.2010
Mjesto: Kraljevo
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: KORG PA-500
![]() |
![]()
sad je lose vreme za sve ne samo za nas muzicare,ja pored svog posla u firmi dopunjujem sa muzikom, nekako uklapam sve ali je tesko i vremenom taj tempo iscrpi coveka pa napravim pauzu od 1 meseca pa nanovo inace slozio sam lepo i korisno jel sviram sto volim pa kapne i po neki dinar a sve sto zaradim od svirke dobar deo ostavljam na stranu i ulazem u novu opremu a obicno radim petak i subotu i neku tezgu nedeljom ali ne uvek kako ispadne
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Drugar foruma
|
![]()
Kad bi moglo da se zivi (mislim veliki broj nas) samo od svirki, to bi znacilo i da se dobro zivi. Kako ide standard nize tako i svirke su sve malo i jeftino placene. Citam i vidim da je svugde isto. Ako ne radim u firmi, nema sanse da prezivim.
![]() |
#77 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Već punih 17. godina isključivo živim od muzike, pamtim i bolje dane ali i sada ne mogu da se žalim jer slobodnog vremena imam na pretek, radim ono što volim, sam sam svoj gazda, ja odlučujem gdje ću i kad da sviram, nadam se da sa boljim vremena idu i bolji dani za muzičare...
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Odomaćeni član
|
![]()
I ja zivim od muzike ali je sve teze,oseca se besparica u narodu.Kod nas su zamrle kafane nacisto,nema nigde ljudi,nema para a nema ni kafana da bi zimi mogao negde da radis.Jedino se odradi neki kafic ali je i to otanjilo kod nas.klinci izlaze samo subotom a jos nam se uvaljuju dosta Kraljevcani.Jos malo pa nece biti vise ispracaja.Odsvira se neka svadbica,rodjendancic i to je ali opet je bolje nego da se radi u nekoj firmi,ako nista manje radnih dana imamo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Ma nije nigdje sada najbolje po tom pitanju....Samo mislim da ce ipak najbolji preziveti a sve ih je manje i manje koji rade svoj posao kako treba...Bar ovdje koliko ja znam.Da li je problem to sto gazde uzimaju svakoga da mu svira i pjeva za manje novca ili nesto drugo neznam,samo znam da sam slabo cuo koga da razvaljuje svojom svirkom....Poooz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Propadaju pojedinci,i ona drustva "jedva se zbrasmo"...Dobri stabilni orkestri i bendovi uvek imaju posla
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|