|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#71 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.10.2008
Mjesto: makedonija
Downloads: 1380
Uploads: 9
Rekao HVALA: 7
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: yamaha psr s900
![]() |
![]()
imam ja to lukas rumbu postavim ce na downloadu....... inace kolega yamahapassion odlicno zvuci ti sint
Promijenjeno od nenad_neso (07.07.2010 u 01:55 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Evo da osvezim malo moje snimke, ovo su pionirski pokusaji pravljenja JuVe ritmova na yamahi hahaha... Nisam nista sam kucao, nego sam jednostavno nasao povoljne ritmove, i kombinovao varijacije , fill in-ove, sredjivao malo efekte, i elemente u ritmu, znaci nista nije moje 100% uradjeno, vise neka kombinacija ali po meni zvuci ok za juVe (koliko to moze biti na PSR serijama). Mislim da ce kolega Armin prepoznati jedan svoj ritam koji je tu davno okacio
![]() P.S: vidim da i sa windows 7 imam isti problem sa embed, pa stavjam opet linkove a moderatore molim da stave player. Pozdrav! Promijenjeno od Sejox (12.07.2010 u 13:49 sati) Razlog: Postavljeni playeri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Slusao sam sve tvoje snimke i super su
![]() ![]() Samo jedan mali komentar, nadam se da se ni ti a ni ostali nece naljutiti. Nije mi jasno samo zasto ljudi koji sviraju aranzere pokusavaju da na njima naprave da im bubanj zvuci kao na studijskim snimcima, mnogi cak i sempluju te boje da dobiju taj zvuk. Ako je vec tako, onda bi svi bubnjari kad idu na svirku trebali da uzmu elektronce i da sa njih vuku boje sa EMU SP-12. Ja mislim da bi svako trebao da fura svoj stil, da po njemu bude prepoznatljiv... Ovako kada kopiras druge, samo se utapas u masi, nikad tako neces napraviti ime. Bices samo jos "neki muzicar koji je svirao sinoc". A i sami ljudi, prosecni slusaoci ne obracaju previse paznje na to koja je noga na bubnju, da li je sa motifa, ili je iz emu-a... Njima je bitniji zvuk, a bilo koji drugi drum set ce zvucati bolje i punije na svirci nego taj JV... Moje misljenje samo ![]()
![]() Promijenjeno od Vule (12.07.2010 u 14:56 sati) Razlog: obrisan video snimak |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Moderator
![]() |
![]()
Ma naopako da bi se ljutio, Hvala tebi na pohvalama za moje sredjivanje, a sto se tice ovoga, ja sam jos davno rekao sebi kad sam kupio s 700 da cu da si napravim jedan broj ritmova da zvuce sto vernije JuVe stilu, evo neke sam vec sklopio, a jos neke treba da uradim, da bi imao jednu malu postavu za te neke starije pesme od JuVe-a koje ja volim da sviram. Svako ima svoj ukus, imam ja svakavih ritmova (sto se da videti u mojim demo snimcima), i kad odem negde (sto je retko) da sviram, naravno da cu ubacivati raznolike ritmove a ne samo da mi JuVe drma, ali mogu ti reci da ljudi reaguju kad cuju taj plitki bubanj i te prenapucane fill in-ove, valjda ih podseti na proslost, mladost... ko bi ga znao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
eeeeeee, vidim sredilo se za snimanje, e da znas da sad moras da dovrsis ono
![]() ![]()
![]() |
#76 |
Moderator
![]() |
![]()
Evo jedna terca sto sam uradio, steta sto ne mogu terce da se snime kako treba imam milion ideja za kombinacije terci
![]() Promijenjeno od Sejox (21.07.2010 u 23:36 sati) Razlog: Postavljen player. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Jos
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Moderator
![]() |
![]()
Bice, samo da dobijem jos koju ideju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Moderator
![]() |
![]()
Evo jos koji snimak sa tercama oko kojih sam se toliko dugo mucio, pa mi kazite da li valja ista
Promijenjeno od Vule (17.08.2010 u 11:02 sati) Razlog: postavljen player |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 30.08.2008
Mjesto: G.Živinice (kod Tuzle)
Downloads: 5581
Uploads: 84
Rekao HVALA: 23
Zahvalili mu 16 puta u 16 Postova
Instrumenti: Korg Pa50
Interesi: Programiranje, Muzika...
![]() |
![]()
Svaka cast!!! Svidjaju mi se svi snimci, posebno terca harmonike gore "cudna zena bjese Vera" i ovaj snimak "Kosmajac". Jos jednom SVAKA CAST, imas odlicne boje i odlicno sviras, imas brze prste :-D .
Zivi svaki dan kao da ti je poslednji - jednom ces biti u pravu... ![]() Promijenjeno od Damir_Coma (17.08.2010 u 11:10 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|