|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#731 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.807 puta u 1.355 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
SSD od 120 su po cijeni isti kao "obični" HDD, pa je ovo dobar izbor. Predpostavljam da znaš da nećeš dobiti ništa na brzini ali to niti nije bitno.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | palas (05.03.2021) |
![]() |
#732 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 28.12.2007
Mjesto: Niš
Downloads: 101
Uploads: 2
Rekao HVALA: 20
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
Instrumenti: tyros 5
![]() |
![]()
Da, znam sto se tice brzine. A i 120 mi je ok kad vidim da sam za 5 godina na starom hd od 500gb potrošio svega 7gb.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Ma da, to će biti sasvim dovoljno. Veće zauzeće na discu mogu raditi jedino neka audio snimanja u klavijaturi ali i za taj posao ima mjesta i previše.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | palas (05.03.2021) |
![]() |
#734 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 28.12.2007
Mjesto: Niš
Downloads: 101
Rekao HVALA: 20
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
Instrumenti: tyros 5
![]() |
![]()
Podelio bih ovde moje iskustvo mozda se nekome javi sličan problem..
Dakle, koristim stalno Hard Disk Recorder u tyrosu, naročito Multi track. Sinoc se desilo to da sam pritiskom na Multi track dobio iskačuću poruku disk error. Nisam mogao da nasnimavam audio trake. Skunuo sam disk, prebacio podatke u comp....analizirao hd iz tyrosa.... 8 bad sector. Vratio prazan disk u tyrosa, formatirao, vratio podatke koje sam imao na HD, nakon čega je sve proradilo kako treba. Da napomenem da se nakon ove radnje moze javiti to, da vam se prvi put, kada pokrenete svoje audio snimke, nečuje nista iako se na ekranu vidi da je wav uredno pokrenut. To sam rešio običnim pokretanjem tastera record, kao da snimate novi audio zapis, nakon toga se valjda ponovo instaliraju potrebni fajlovi za prepoznavanje audio zapisa i sve radi kako treba.....Verovatno tamo oko hdr.root nešto, sad da ne trazim kako da to pravilnom, stručnom terminologijom predstavim.... Dodato: Kako je da je, dovoljan razlog da se instalira nov ssd...
KideSound Promijenjeno od palas (05.03.2021 u 15:24 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Odomaćeni član
|
![]()
Negdje se spominjalo da se na Tyros 5 može povezati android tablet i rukovati registracijama???
Da li je nekome poznato ili ostaje samo iPad?? Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk
![]() |
#736 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 22.05.2008
Mjesto: Novi Banovci
Downloads: 652
Rekao HVALA: 270
Zahvalili mu 127 puta u 123 Postova
Instrumenti: g 1000/korg pa4x/Tyros5/Sx900
Interesi: nista posebno
![]() |
![]()
Moze! Ja sam koristio program na Androidu Midi commander. Uspeo sam da kontrolišem registracije u jednom folderu pa mi je to bilo malo ne praktično. Takođe pamti lokaciju registracije ne pamti samu registraciju kao preko Ipada. Pa u slučaju da ubaciš neku novu registraciju i promeniš niz, on menja te "pomerene" registracije. Inače jako brzo menja i ništa ne baguje. E sad da li ima neko rešenje da odabira i folder to nisam uspeo da provalim pa sam odustao. Jer mnogo mi konfuzno da mi sve registracije budu u jednom folderu i u slučaju da mi tablet ili tel zakažu, pa moram ručno, ko bi se snašao kad navikneš na drugi raspored. E sada da me pitaš kako sam to uradio morao bih da odvojim vremena i da se prisetim svega.. A vremena sada nemam, radim dva posla u jedva stižem da uradim ono osnovno na klavijaturi. Uglavnom mislim da sam sve to našao preko neta..
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока |
![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Kod Genosa ide bez probema sa MIDI Commanderom ali nisam siguran da će Tyros5 to hendlati na isti način jer nisam probao. Uvijet je da uređaj s Androidom ima OTG.
https://youtu.be/vuf0vhejjKE?t=1085 |
![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
Odomaćeni član
|
![]()
A da li program ima opciju SEARCH?
Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk
![]() |
#739 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Misliš na opciju Midi Learn? Ne znam kako se to kod Commandera zove ta komanda, nekako slično ali ona postoji. S midi uređaja stišneš kontrolu i ona automatski šalje sysex niz koji se zapisuje u commander.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#740 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ne, upišem početna 3 slova registracije i on ju nađe?
Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|