|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#61 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 22.03.2004
Mjesto: BIH-Sarajevo
Downloads: 1063
Uploads: 13
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Roland G1000/Korg TR
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
E ovako druze,moj dobar prijatelj ima i 30 sa kojim radim,tj.sviram! Po meni je to bas dobra klavijatura...medjutim veoma je osjetljiva,on je prije ove imao isto i 30 kod kojeg je otisao procesor i nije mogao nigdje da nadje! Ima mogucnost da se ugradi hard disk sto je teze uraditi kod Pa 50. Veoma je jednostavna,ekran je na dodir...sve gotovo radis preko njega! Psto je Pa 50 novija klavijatura ima bolje instrumente i time naravno mozes odmah bolje boje da napravis.
Ja kad bih birao izmedju ove dvije,ja bih uzeo Pa50!!! Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Vredan član društva
|
![]()
imam i ja i30, imam ga vec skoro dve godine, i super je klavijatura, imam jedino zamerke na tastere jako brzo hoce da popucaju, ali nije problem da se srede. ovaj novi lepak (super bond...) savrseno sredjuje to. jedino nisam nasao terce za njega, mada sam cuo da moze da ih podrzi. ako slucajno neko ima, mogao bi da mi posalje, makar jednu boju, samo da vidim kako se pravi, a dalje cu valjda moci sam... hvala unapred
Promijenjeno od Vaxter (25.02.2008 u 04:31 sati) Razlog: Izbrisana adresa |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Odomaćeni član
|
![]()
EVo mene opet!
Imam ponudu za novi pa50 za 645eur ili polovni i30 za 600eur.??? Sta sad da radim?
![]() |
#64 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ja bih uzeo i30!
![]() |
#65 |
Odomaćeni član
|
![]()
![]() |
#66 |
Kao kod kuće
|
![]()
Eto vidis,zapitaj se zasto korg i30 iz 1998 godine ima pribliznu cenu kao nov korg pa50.
![]()
![]() |
#67 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ima i tu nesto,al mislim si ovo je novo a ovo je opet polovno i ko zna sta moze riknit za neko vrijeme,vidjet cu jos,moram si razmislit....
![]() |
#68 | |
Kao kod kuće
|
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#69 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Josipe, nema tu nikakih filozofija, uzimaj I30 bez pitanja, riknuce jos mnogo PA50 pored njega.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.02.2008
Downloads: 748
Uploads: 2
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Bez sumnje I30. Osim nesto bolje desne ruke na PA50, sve, ali bukvalno sve je bolje na I30. Dirke najbolje koje sam svirao,a ne znam ni sam koliko sam klavijatura promenio, touch screen, odvojeno biranje ritmova i boja (vise mesta za performanse), konstrukcija klavijature mnogo ubedljivija, cetiri izlaza itd. Ovo ti pricam iz licnog iskustva jer sam imao PA50 od kad je izasao, a posle njega dva puta I30. Ovaj drugi sam ja pokvario tako sto mi je kapnula kap kalaja direktno preko ton-generatora pa vise nije u funkciji. Da nije toga, nikad se ne bi pokvario, a ja bih i dalje svirao na njemu. Zato ti je moj savet: iako je I30 mnogo stariji od PA50, jos uvek je i ostace pojam za PA50.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
i30, ili, korg, pa50 |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|