|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#61 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Pa sto ti oni nisu to namestili nego se tim mucis danima?U cemu je caka kad su ti oni vec rekli sta da kupis?
![]() |
#62 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Rekli su da je do toga, ali da se tesko nalaze AM2 maticne, tamo mi je komp bio dve nedelje dok ne nadju maticnu, ali nisu nasli pa su mi vratili komp. Nakon toga sam ja sam pronasao. To je ukratko oko servisa.
Sent from my Telenor_OneTouch using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Pa Djole sad mi je jasnije ali ne vidim logiku.Sto neodneses sad u servis i resis se muka?
Stvarno ako ne znas kako to da sredis sam ovako preko foruma je to tesko da ti se pomogne a ti si i dalje bez racunara.
![]() |
#64 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pa indirektno sam Vam dao odgovor u prethodnom postu. Ako u ,,najboljem'' servisu u Leskovcu nisu mogli da poprave, sta da ocekujem od drugih? Razmisljao sam o tome da kad idem do BGa kad igra Partizan ponesem i kompjuter
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Djole, maticne ploce se vrlo rijetko repariraju, vec proizvodjac obavezno salje novu. Ovo ti mozda precutkuju u toj prodavnici ali ASRock daje garanciju na svoje maticne ploce 2 godine s tim da u prvih 6 mjeseci imas pravo na momentalnu zamjenu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Jasno je to, inace sam maticnu narucio iz Beograda. Da probam da zamenim? Posto nista nije pomoglo.
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Odmah nek ti salju novu. Podsjeti ih, ako se krenu praviti budale, da je garancija od proizvodjaca, koja vazi cak i u Farncuskoj Gvajani a kamo li u Evropi i da to nema nikakve veze sa dilerima, to jest njima, te da su obavezni to da zamjene i to u najkracem roku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Odomaćeni član
|
![]()
Tranzit je u pravu 100% ! Kod mene u radnji kao i kod firmi sa kojim ja radim, garantni rok na maticne ploce je 24 mjeseca (Asrock, Biostar, Asus). Nema nikakve reparacije niti petljanja oko MB. U garantnom roku sam obavezan izvrsiti zamjenu maticne ploce i ostalih komponenti cija jedinicna vrijednost prelazi 30KM (15 EUR), nikakva reparacija i slicno ne dolazi u obzir. Samo ti to vrati i trazi novo ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Da li je moguce da maticna ne moze da primi graficku?
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Odomaćeni član
|
![]()
Koji je model maticne a koji graficke ? ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|