|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#601 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bolero, nemas nista efikasno jel
![]() ![]()
![]() |
#602 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.12.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 99
Uploads: 11
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 18 puta u 16 Postova
![]() |
![]()
ahha...znas ono..
pita pacijent doktora, "imate li nesto protiv kaslja?" "nemam nista, kasljite slobodno" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#603 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
svaka čast...Kad gledam ove snimke ustanovim da sam oženjen s muškarcem...Moja žena izvanredno vozi i parkira,a valjda je žensko...
![]()
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
Nishki
|
![]()
Alix.....jedno moje razmisljanje,moze???
Ako ustanovis da ti lose parkiras auto,onda mi je situacija sumnjiva!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
hmm...Sharana parkiram žmireći-Imam park senzore...
![]()
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
Donator
|
![]()
Nemogu da verujem. Ljudi kako bre ovim zenama daju dozvole? Ja znam da na obuci i polaganju imaju vezbu sa perkiranjem.
Moja zena moj audi 100 od 4,5 m vozi i parkira kao dete igracku doduse ne bolje od mene ali bre zna da vozi.
![]() |
#607 |
Belaj boy
|
![]()
Ovo sa parkiranjem je stavrno do boloa ali je to i naucno dokazano da zene imaju mnogo slabiju orijentaciju i percepciju prostora.Testirajte svoje zene i devojke,pitajte ih koliko ima od A-B(metara,kilometara i sl),i cucete takve odgovore da necete verovati svojim usima.Kad negde putujem nikad ne pitam zenu jer sam se zenuo vec par puta.Kod njih je 1km,mozda 7 a mozda i celih 10km.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
Nishki
|
![]()
Tacno Jefto.....
Sta ce jadnice kad im slaba percepcija i orjentacija.... ![]() Tako sam i doso do ove teme..... http://www.yu-midi.com/forum/showthread.php?t=8016 |
![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
i ja kazem, zene stvarno u vecini ne znaju vozit, ali one pojedine koje znaju, znaju to bas extra! Moja sestra vozi bolje od pola muskaraca, iz prve ce parkirat auto uvijek da ima milimetar prostora knap da stane auto, cesto bi je cuo dok je zivjela jos ovdje kako se smije u svojoj sobi, ja odem da vidim sta je smijesno, a ona se smije nekim likovima kako ne znaju parkirat auto
![]()
![]() |
#610 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 43
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta