|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#591 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
grandia, srecan ti rodjendan. Ziv bio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Neka je sa srećom i od mene.Pozdrav!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
srecan rodjendan i bratu blizancu
![]()
![]() |
#594 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
sretan rodjendan i sve najbolje!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
da ne dugovlacimo mnogo ...
havala svima od srca ![]() ![]() pozdrav svima i takodje zelim svima isto sve najbolje! |
![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Sretan rođendan prijatelju,
i da mi doživiš barem još tripšut toliko, u zdravlju i sreći!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
Belaj boy
|
![]()
Moram da vam ispricam ovu pricu iako licno nemam(nazalost)nikakve veze sa tim vanserijskim dogadjajem.Naime,radi se o tome da cetvorica nasih kolega iz Bg,vec 2-3 god.sviraju za naseg(Sr)proslavljenog fudbalera,kapitena reprezentacije D.S.To su Daca pevac iz Zemuna(Daca bokser),Misko debeli violinista,Ivan Radovanovic(Ivan debeli(sorry),i Misa Pavlovic,klavijaturista.U proseku sviraju jednom mesecno te zurkice i D.S.to nagradi sa po 1500-2000e,po coveku.Vec nekoliko puta su bili u Milanu,i te price su stvarno fantazija.High class u svakom smislu,pocev od hotela do gledanja utakmica iz svecanih loza pa do svirke za najbolje fudbalere sveta.Kulminacija tog druzenja je bila pre neke dve nedelje kada je taj covek-div kupio nove instrumente svom orkestru.Misa klav.je dobio Roland Fantom G6(2000e),Misko violinu(3000e)i Ivan harmoniku(Scandali 8000e,kupljen od Bobana Spasojevica iz Zarkova).Ta harmonika je jedan od onih komada koji se srecu jednom u 1000 godina.U nabavci instrumenata je ucestvovao Daca pev,a u odabiru harmonike mu je pomogao Endzi Mavric.
Dodato: Prica je za Ginisa ali je ISTINA ZIVA i to nije nikakav problem proveriti.Hteo sam samo da kazem da jos uvek ima dzentlmena kao sto je D.S.koji postuju muzicara kao coveka i kao umetnika.Nadam se da ce ovaj svetli primer uticati na jos neke kojima novac nije problem da ulepsaju ovaj nas muzicarski,za*ebani posao. Promijenjeno od jeftabgd (02.05.2009 u 02:27 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.07.2008
Downloads: 2589
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Korg Extreme,Roland XP30
Interesi: Sex,droga,alkohol...sve sto vole mladi
![]() |
![]()
hehe,jefto cuo sam za tu pricu bas pre nekih nedelju dana slagacu te...jos uvek ima smekera.ima par fudbalera koji su bas darazeljivi,imao sam i j aprilike da se ovajdim par puta,naravno ne kao ivan debeli i ekipa.ali ja i to cenim ipak momci sviraju,ja cenim ivana kao sviraca tako da sumnajm da bi sa sobom vodio indijance na tezge,tako da je to sve zasluzeno.daj boze da bude vise takvih ljudi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Belaj boy
|
![]()
Svi su extra muzicari i dobru ljudi i zasluzili su da im se tako nesto dogodi.A sto se tice fudbalera oni su i meni najjaca klijentela.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Nishki
|
![]()
Svaka mu cast kako je ispostovao muzicare.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ajde, hvalimo |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|