|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#51 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 11.03.2005
Downloads: 6255
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Joj Alixe jarane, da se moze taj T2 naci polovan za 1000 Eura kod mene bi vec tri komada u kuci bila
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Sto se tice SAMPLINGa i STYLE EDITORa PA1X i PA800 su jos male BEBE za T2,
sad sto nevolim sint to je druga stvar. PSR9000 pojesce oba i PA1X i PA800. PSR9000 je u 98 imala 64 MB a PA800 tek danas, 10 godina kasnije. Jebo to ostavi nego TRANZIT: Na Yamahinim aranzerima, u STYLE CREATOR ili STYLE RECORD, kako god ga oni zovu, moze se upisivat MSB,LSB,PC poruke? Mislim direktno ubacivati samo brojke?
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
#53 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Moze Nedime i MSB, LSB, PCG kao i sve Midi kontrole od 00 do 127 sa vrijednostima a naravno i note sa duzinom trajanja i Velocityjem. Potpuno isto kao i u bilo kom softver sekvenceru kao sto je Logic, Cubase ili Nuendo. Ovo vazi ne samo za Tyros 2 vec za sve Yamahine bolje aranzere.
|
![]() |
![]() |
#54 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Hmmm...interesantno...
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
#55 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
"Tranzit"
Aj mi reci onako realno koji muzičar ima pare,studio,i svu aparaturu da sredi T2?Ima jedino onaj koji ima bogatog oca ili je zagrabio nekog velikana za muda...Dakle za PA-seriju ima hiljadu nekih đavola od semplova do ritmova itd...Dakle ima materiala koje su ljudi snimali tako da je toga na tone...Za T2 toga nema a i ono što ima ne liči ni na šta bar po mom ukusu...E sad koji đavo da mladi muzičar kupuje T2 kad će mu džabe stojati a nema para za material?Drugo Adrijane ja sam reko da ima T2 ZA 1000EUR JEFTINIJE OD CJENE NOVOG U TRGOVINI...Zatim kako ti (tranzit)znaš da ja nisam rukovo sa Yamahom?Ja sam bio sat vremena u Yamaha centru i čovek mi pokazo neke cake,ja stavio slušaljke na uho i zajebavo se sa T2 ko neko djete...Za moje pojmove meni je dosta komplikovaniji i neobičan za rad...Nedim i danas dani tvrdi da je PSR9000 bolji od Pa1X...Bogami ako tako misliš nek ostane ali ja sam se nad tom izjavom pošteno nasmijo...Dakle meni je dovoljno i 20MB RAM-a za Drum Kitove i neke multisemplove a većinom pravim sad boje iz internih soundova pošto su jako kvalitetni NEMA muzičara da kaže da koristi ve te boje i da mu svi ti đavoli trebaju-pa ljudi moji par boja klapiš i to je to,32MB RAM je više nego dovoljno....I na kraju Tranzite još jednom poudaram PATTERN od PSR-Serije NIJE kompatibilan sa T2...Ja sam donio par konvertovanih ritmova (preko STW) za psr9000 i nema šanse da ga učitaš u T2,e sad il smo ja i trgovac smotani il je šta drugo u pitanju...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
#56 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Alix jest lakse sredit korga. zato sto za njeg mozes naci svasta. a i od toga sto nadjes 90% je smece. znaci opet za dobre stvari moras platit. men licno se svidja yamaha zbog toga sto mi iz yamahe instrumenti vise realno zvuce nego iz korga. a ti kako pricas znaci trebao svi kupovat korga samo. ima i drugi firmi sto prave dobre sprave.roland solton ketron technics itd
meni je jedan muzicar rekao da na svakoj klavijaturi ces naj manje nac 20 dobri farbi il 20 dobri ritmova. jedan profa muzike mi je rekao naj bolja je ona klavijatura na kojoj znas radit. znaci nema veze koju tehniku ima. a na svemu to ako ti neznas mixetu nastimat onda se mozes i sa tyros 2,pa1 i ostalim spravama jebat. |
![]() |
#57 | |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#58 |
Vredan član društva
|
![]()
Ritmovi pasu svi u pravu si ali dok vec samplovi ne.
Poz. |
![]() |
![]() |
#59 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
i ja sam cuo da su ritmovi kompatibilini. al odo sutra u radnju da se uvjerim.
|
![]() |
#60 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Adise koliko godina sviraš i koliko si instrumenata zamjenio?
Samo mi to odgovori molim te i bez svađe i vređanja...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
juzni, vetar |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|