|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#51 |
Odomaćeni član
|
![]()
He he Marco...uzivaj nista licno...ja sam hteo nesto drugo da potenciram,ko me shvatio ok, ko ne opet ok...dosta je vise, repsrize nema, mozda me posalju na skijanje he he...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Odomaćeni član
|
![]()
Evo citam ove vase komentare i mogu vam reci da kod mene tu neprolaze ti One Man Band sviraci a kamoli FILE-asi,rulja to jednostavno ne pusi,prolaze samo bandovi i ako koji band ima pjevaca,kamoli srece pjevacicu! I to je to!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 29.09.2008
Mjesto: Svajcarska
Downloads: 496
Uploads: 30
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
Instrumenti: Harmonika,klavijature
Interesi: Crtanje,filmovi
![]() |
![]()
Da li ste vec pogodili Novu godinu i kakve su gaze u odnosu na proslu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pogodio Vrnjacku Banju-Bela ladja lokal 1200e za 31.01.02. Imao samo neke bolje ponude ali s' obzirom da radim u tom lokalu vec godinu dana svakog vikenda morao sam da korigujem cenu i da im dam prvenstvo
![]()
![]() |
#55 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Nisam još dogovorio ništa mada je bilo nekakvih razgovora...
Inače svake godine smo komentarisali kako bi se bolja(čitaj veća) cifra uzela kada bi se dogovaralo u "pet do 12" i izgleda da ćemo se ove godine i uvjeriti u istinitost te tvrdnje... Inače u mom okruženju vlada baš nekakvo zatišje, ljudi su isprepadani vijestima o krizi, recesiji, gripu i sl. tako da još niko i ne razmišlja o Novoj Godini. Zadnjih par godina smo dočeke radili na Jahorini a gore je trenutno još veća konfuzija! Hoće li se novi šestosjedi završiti do početka sezone, kada će pasti snijeg, hoće li biti dovoljan broj rezervacija i sl.??? Sve u svemu čisto sumnjam da ću sjediti kući mada i to za promjenu ne bi bilo loše, jbte nisam slavio Novu Godinu već punih 15 godina!? ![]()
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
meni danas zvali,ali jos ne znam cenu
![]()
![]() |
#57 |
Veteran
|
![]()
hm...kako je netko već prije rekao "mislim da ču ove godine ostat kući bacat petarde" e takva če vjerojatno bit moja godina
![]()
![]() |
#58 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 29.09.2008
Mjesto: Svajcarska
Downloads: 496
Uploads: 30
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
Instrumenti: Harmonika,klavijature
Interesi: Crtanje,filmovi
![]() |
![]()
Super!Mene ta Nova godina tako nervira da ne mogu da opisem a pogotovo zadnje dve jer otkako sam dobio sina nijednu Novu godinu nisam proveo sa njim.E zato sam odlucio da vise nijednu Novu godinu ne radim jer hocu da budem sa detetom bar sad dok je mali i zato sto znam da kad bude porastao imace svoje drustvo i sigurno nece sa mnom i sa zenom da sedi i bulji u tv a meni ce onda biti krivo sto nikad nisam proveo sa njim taj dan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Teme su spojene!
![]() |
#60 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
skoro sve dogovorili sa amerima za bajram i novu godinu u kanzas syti i sent lluis i sve kad sam skontao njihovu ponudu brez placenih avionskih karata za mene i moga sina mirzu ispadne skuplja pita vec tepsija hehe.naravno izmedju ovih dogovorenih tezgi radili bi mi u nekom lokalu ali je uslov da se prespava mjesec dana kod nekih njihovih prijatelja ono ajd noc kod mene pa noc kod nekog drugog i tako dalje sto meni nije nikako ugodno a i mome sinu pa smo to sve odbili i sada cekamo bolju priliku ali ne preko bare .ne ocekujemo nesto posebno za ovu Novu G, jer sama situacija ne pruza vise one provode koje smo mi imali nekada.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
cjene, gde, godinu, ide, novu, svirke |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|