|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#41 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ja licno govorim Cisto i Srpski i Makedonski, ko da su mi maternji al ovaj jezik
ne razumem, nije nijedan uopste, lici mi malo na Goranski al nije ni to.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Izgleda da sam ovo razumeo, moj PA800 je prodat jos proslu godinu,
ima vise od 6 meseca, jel ti treba jedan?
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Kao kod kuće
|
![]()
Meni ovaj jezik lici na Šatrovački
![]() |
#44 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Mislim da kolega Zuki piše na Rumunjskom ili Bugarskom jeziku. Nit ja ga ništa ne kapiram.
Samo malo mi je sumnjiv. Što je smanjivo font ??? Ko da je ljepio s nekog drugog foruma tekst. No pokušat ću prevest ;-) Ooo Nedime brate ... Ja sam taj što nudi stvari sigurno za 100 € jeftinije nego što ih ti daješ. A tvoj Pa800 još ti stoji, nisi ga prodao ? A ostale stvari na tvojim syntevima od Z1 pa do Pa800 što ti imaš od danas ih besplatno dajem/djelim. I na kraju Nedime, tvoj e-mail češ morati da mjenjaš jer ti je kao pokvaren ( Kao kvare ti ga PHP i Vebuletin. Pokaži ljudima što stvarni imaš za synteve jer ih interesira. Ili koristiš samo 360 (ovo ne kužim - čega) pa kao nemaš nekakve "gajle" ??? Znači, ovo uzmi kao savjet a ne kao zamjerku. I na kraju te pozdravlja. Što je pjesnik ovim htio reči ??? Promijenjeno od kreso (22.02.2008 u 14:39 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ja sam kontaktiro sa zukijem na Chatu pisao je na naški ,ne kontam koji mu je sad ovo jezik
![]() |
#46 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Neđo, čini mi se da je ovo netko od tvojih kupaca koji namjerava set koji je kupio od tebe besplatno podjeliti svima kako mi se čini
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ahahahahaha, znam ko je to, ma nije nikaki kupac. Nego je osoba koja me mjesecima
molima za neke stvari i sad presao u kontra napad. Uglanvom se to desava sa takvim osobama...a tu osobu sto znam on nezna sta znaci UPALI COMPUTER a ne da zna PHP i WebBuletin...pazite da ne sjebe forum...ahahahahahaha... NEMAJ GAJLE-BEZ BRIGE!
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 17.02.2008
Downloads: 63
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Ma ti razumes kolega... Samo ti je mozda stid.. ko zna!?!?!
A ti sti pitas ocemu ja govorim, sad cu ti objasniti. Ima u Nedimof jedna Trojan... I preko toga ja imam sve sto on ima u svome komp.. A jezik je Nasinski! Pozdrav! Znaš službeni jezik ovog site-a (pisao si) a opet pišeš i "lupaš" na nepoznatom jeziku. Svjesno kršiš točku 4. pravilnika i omalovažavaš site. Ohladit češ malo. Promijenjeno od kreso (25.02.2008 u 09:01 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Vaxter, da nisi ti napisao Trojan za moj MAC? Izgleda ti si dao ovom Zuxiju, ahahaha.
Il mozda ovaj Kreso, losh choek, pise viruse cccccc... Zux, bog ti pomogo brate, izgleda treba ti, ahahahaha...
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 17.02.2008
Downloads: 63
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Zengovski... daj haterot ne go teraj vo katranja apapisce!
Razbiras ti mnogo dobro.. A za pomoc ili takve rabote muhabetoto ce go terame ka ce se najeme dolu... A do toga a dertoj a ne dertoj, ce bide! Za private prepucavanja imate private mesenger ! Osim toga skrečeš s teme ! Promijenjeno od kreso (25.02.2008 u 09:10 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
i30, ili, korg, pa50 |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|