|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#41 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Vjerovatno dobro izgleda ,tako da
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Nažalost,potpisujem kolegu Tranzita. Poslušao sam dosad samo mrvu prve snimke a sada i ostatak. Curi treba hitna poduka ili pak pedala jer samouvjereno pjeva i tehnicira a nema tehnike a skoro ni sluha kako vidim/čujem. NHF
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Odomaćeni član
|
![]()
lepo izgleda plus nesto najvaznije kao drug, prijatelj, osoba bolja je od svih u kraju koje znam, za mnogo godina ni jednom nije uputila neku kritiku, posvadjala se, trazila il bilo sta, samo radi sto joj kazes
![]()
![]() |
#44 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Brano, iskreno lepo ti sviras i klavijature si nabudzio nema sta... ali ovi kolege te sahranise
![]() Sam kazes da ne mozes da biras pa ti je sudjeno da radis s kim radis, a i ako se to raji svidja, samo vozi dalje...
Sledeći član vam se zahvalio yamahapassion za ovaj koristan post: | branoy (24.06.2013) |
![]() |
#45 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Sada cu davam ispricam nesto oko ovoga,kada sam svirao sa mrakovima svirka bila do jaja a nigde para,a kada sam imao nekog koji poima nema pored mene ubili smo se od love,ovo se nije desilo par puta pa da pricam kao desilo se slucajno,vec mnogo puta,a sto kolega kaze odlicno izgleda i ima repertoar toje ispravno 100% jer raja i gleda da pevaljka izgleda strava dobro sve ostalo je nevazno,toje rezon naroda nazalost.
![]() |
#46 |
Odomaćeni član
|
![]()
tako je ba ljudi, paz ja stvarno sviram sve od narodnjaka iz pedesete godine , do severine i gangam stajla, sve podesim njihovo je samo da uzmu mikrofon i pocnu.
jednostavno receno, ima ovde mnogo pevacica i pevaca starijih , ovo ono misle da sve znaju i da su bolji od drugih itd, ali ja od kad vodam mladu ekipu sa sobom, mene glava vise ne boli, ako razumete. plus alergican na midifajlase!! kojih po gradu najvise ima, i matrice. imam jednog pevaca za svadbe i krstenja, sa njim sam od kad sam ured i ja poceo, on je kralj na ovim prostorima, svi ga znaju od dece do precednika ![]() uklopio sam ih u posao, video da svi zadovoljni posle svake nase svirke, plus sta god im dam od pesama oni skidaju, dok pre kod ovih starijih moram cekat mesec dana da skinu posteno dve pesme, i onda pricaju ma meni to ne lezi, ja sam pravi pevac za prave stvari!! alo?? nema to ba lezi, pevas sve pesme sta ti dam, i uklapas se u vreme, pa ja bi umro kraj tih starih sto nista ne skidaju, mene bi prosla volja za muzikom iskreno, i sto je najgore svi ti koji misle da sve znaju ljudi moji imaju nesto svadbi i nekih veselja i sede vecinom kuci dok ja radim celu godinu stalno znaci samo trazim mlade i radne ljude, da su posteni, i konretni, sve ostalo dolazi samo. znate hiljadu situacija kad vam neko dodje iz publike u lokalu i trazi neku pesmu, dal neka curica il bilo ko, i kad ti njoj odpevas pesmu ona je sva zadovoljna , uopste ti nije rekla primedbu uf nije bas orginal otpevano? to je danas zadnje, bend mora biti YOUTUBE danas. da im pevas sve sto ukucaju haha.
![]() |
#47 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Sve je to meni jasno, ama steta je da svoj kvalitet, kao muzicara, deklasiras ovakvim pjevacima. Ni pjevac, ni pjevacica nemaju blage veze sa poslom koji rade za novac, dakle profesinoalno. Pisess o njihovim kvalitetima kao ljudi, u sta ne sumnjam ni najmanje, ama to ne smije da bude najvazniji ulsov za stvaranje jednog ozbiljnog orkestra. Ti si definitivno zasluzio bolje pjevace, samo o tome je rijec. Njih dvoje ne bih mogao da slusam duze od desetak minuta... veoma su losi... katastrofalni, bez ikakvog pretjerivanja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Odomaćeni član
|
![]()
jebiga druze. razumem. *svasta bih ja al nema hehe( (bar sto kazem ispunim se stom cinjenicom da skidaju pesme, pa mi nije dosadno, imam energije uvek. i jos sviras uvek u gradu u centru gde curica mnogoo, odradis preko cele godine preko 20-30 svadbi i super, pa krstenja, pa rodjendani osamnesti, i jbg onda skontas radis, sta da trazis da menjas kad se niko ne buni, a znam da nemam odakle u okolini od 50km naci bilo koga drugog, nije se jos pojavilo talenata, a starije iskusnije volja zajebava cesce, nemaju vise repertoara za sve uzraste, ja sam neko ko ne voli menjat ljude, ja sam ekipu koja ce radit, kad im kazes dodjite tu i tu, da si siguran, i dobro. itako ma uglavnom mozete skontat sve
Dodato: najvise se ispunjavam kad sam sam u studiu, to mi je broj jedan pa sve ostalo, cak ni tu nemam koga zvati da mi dodje profesionalno da otpeva neke demoe, da radimo da stvaramo nesto, koga god bi zvao od ovih domaci, uvek bi neko rekao, odma nesto na pevanje, znas kakve su kolege, samo bi se to ogovaralo, a bezim od takvih , sve je lako pricat al za nesto ozbiljno vec bi se na startu trazile pare i za taj demo da ti pozajme glas( po njima svi znaju) ahah,
Virus Bend (Samac-Modrica) Music studio Branoy BiH-Republika Srpska-Samac Facebook Brano Vujicic (Branoy) Promijenjeno od branoy (24.06.2013 u 23:40 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Moras da znas da u ovom poslu nema nista na lijepe oci, sve se placa jer ljudi, koji se profesionalno bave muzikom, su veoma osteceni na Balkanu, poslije nestanka bivse drzave. Postali su kao divljac za odstrijel. Iza njih ne stoji niko, nemaju ni penziono, ni zdravstveno osiguranje (sa malim izuzecima poslijednjih godina), moraju za sve da se pobrinu sami... zato i kosta njihov rad. Kvaltet je uvijek imao cijenu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Odomaćeni član
|
![]()
ma ne kazem ja za profi, nego za ove oko mene, to sve misli da zna peavati, ja ovde ni jednog na sto km ne vidim da zna radit sa glasom i da je profesionalac . nema takvog, svi pevaju po svom i za sebe.
imao sam demo sa 8 pesama, jedna otpevala, ufurala se, ubija, poslao Cani u Bg (ona i pre mi rekla ako imas sta posalji da cujem pa ima ja i koleginica),, kaze zena ko ti je ovo vako lose otpevao (za muziku sve OK) , nisam hteo kvarit te moje profi pevacice ovde srecu, nek i dalje bude ubedjena da ubija hahahah.. ![]()
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|