|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#41 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5211
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Svaka cast druze, treba samo pozitivno razmisljati. A ne sumnjam da ce ti Bog dati brdo para, jel si istrajan, i ne predajes se.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Tako je kolega, da smo mi zivi i zdravi, bice klavijatura jos puno, a zivci i visok pritisak se mnogo teze lece od finansijske katastrofe koja te je zadesila.
Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Belaj boy
|
![]()
Sve sto si cuo su pametni predlozi ali ja sam vise za ovi Milancetovu varijantu.Ohrid nije grad od 20 miliona stanovnika pa da to u zemlju propadne.Malo se raspitaj po tim krimi krugovima i neko ce vec da se ofira.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
stvar je u tome da klavijatura mozda nije u Ohridu, vec mozda i po drugim makedonskim gradovima, ne daj Boze mozda i preko grane negdje. imam neki filing da ces nac i tu ukradenu
![]()
![]() |
#45 |
Nishki
|
![]()
Daj boze da nadjes klavijaturu....
Verovao ili ne,od trenutka kradje mojih klavijatura je proslo 3,5 sata ,a klavijature su vec krenule za Cacak.Tamo su trebali da ih prodaju za 800 eura. Zato ponudi nekom glavnom igracu lovu,pa mozda i nadjes klavijaturu!Ako vec nije kasno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Odomaćeni član
|
![]()
Sve moguce varijante su aktivirane pa videcemo .
Inace nije Ohrid, radim nis Skoplju i tamo se desilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Auu brate,daleko bilo,sad procitah i sav se uznemiri,zao mi je sto ti se to desilo i zelim ti da pozitivno resis problem.A evo usput da ispricam sta se mom kolegi desilo , mozda nebi bilo lose da i o tim nezgodama-zgodama jos malo "prebacimo koju".Naime,covek kupio novi x5D i svirao ga mesec-dva i jednu vece ubacivali posle svirke opremu u kola,a nije se dobro videlo,i on naslonio kutiju/jos ga je u kutiji nosio/pozadi jer ga je zadnjeg stavljao>Tu noc nije on zatvarao gepek i nije primetio korga,i u rikverc...ode korg u PM.U prvi mah SOK!!!,ali smo svratili na pumpu na pice,e onda je vec pocela pomalo zah..bancija,da bi na kraju taj nesretnik rekao:eee,je..s mi mater ako nebi bolje bilo da sam preso preko bubnjara...Molim admina da mi oprosti ako sam odlutao u temi,nije mi bila namera,tek jutros mi je istekla kazna
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 20.12.2008
Downloads: 580
Uploads: 3
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
pusti serijski broj ako imas od klavijature pa ako neko vidi moze da ti javi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Vredan član društva
|
![]()
Kolega,procitaj malo bolje temu,vec je receno da ser.br. nije zapisan !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Odomaćeni član
|
![]()
I sta da ga imam to je nalepnica moze da se skine lako sa klavijaturi
Taj vec sigurno to sredio sa brojem |
![]() |
![]() |