|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#41 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
@zabac86
Kolega pripazite malo kako se izrazavate! To sto vama se ne svidja mozda drugima se svidja, a mozete i na fin i kulturan nacin da kazete sta je dobro a sta nije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
![]() |
![]()
Meni samo nije bilo jasno pitanje nema tu nikakvog bijesa... Jer prvi put cujem za taj pojam pa reko da objasnis...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
@ dekiciric
Efekat je PLATE sa miksete, ništa specijalno ![]() @zabac86 Hvala za komentar, pošto si svirao Yamahu znaš verovatno da je editovanje elemenata nekog DK nemoguće na aranžerima niže klase... Mada, ne treba generalizovati, ovaj koji se čuje je takav kakv je, u drugom DK (Room kit) je mnogo lepši ali mi ostali elementi ne idu uz ovu pesmu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||
Banovan!
Registrovan/a dana: 31.08.2008
Downloads: 15
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]() Citat:
Citat:
imam jamahu i to mi se ne dopada dakle ne kudim tudje sprave. mozda se nekom svidja takav dobos..al kao sto neko kaze kako je extra, i ja kazem da je ruzan. dakle pricamo o proizvodjacu. kolegi svaka cast na izvedbi |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Kako sto sam rekao .... sve to se moze kazati i na fin i kulturan nacin. Pogrdne reci nisu pozeljni zato pripazite drugi put.
Dovoljno je offtopic, nastavljamo sa temu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Jako mi se sviđa ovo tvoje Danijele ...
Možda bi u xg works mogao riješiti te bubnjeve... |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.04.2009
Mjesto: Bela Palanka
Downloads: 1201
Uploads: 10
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 14 puta u 13 Postova
Instrumenti: Ketron Audya 5, Yamaha Motif XS6, Yamaha Montage 6, Korg T3, Korg Prophecy
Interesi: Muzika, pravo.
![]() |
![]()
Po meni nema potrebe za nekom daljom obradom tog bubnja,najbitnije je da su svirka i pevanje lepo obojeni i fino uskladjeni,protiv sam preteranog isticanja bubnja,jer bubanj nije najbitniji elemenat u svirci.Samo uskladjenost i 'zdrav' ton,a to na ovom snimku definitivno postoji!Samo napred!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Thanks
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Odavno ne postavih ništa, pa evo par snimaka sa jednog rođendana u petak... Pa da vidim kako vam se čini
![]() Dodato: Promijenjeno od danijel011 (14.05.2011 u 23:02 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Imaš dobar repertoar,lijepo pjevaš i dobro ti zvuči klavijatura..Ukupan sound je i više od O.K.Sve najbolje u daljem radu i Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|