|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
POzz za sve a narocito za mog favorita na ovom forumu gosp.Krešo-a( :wink: bez uvrede svaka čast za sav Vaš rad jer sam probao nekolicinu Vaših setova i svi su za ocjenu 10)... Down/load-ovati cu svoj set za N 364 i u njemu se nalazi ( mozda i znate za to ) na sekvenceru ritam sekcija odnosno drums, bas se mora svirati... još jedan pozz od
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja koliko vidim kreso je jedan između velikih majstora za workstatione na ovom forumu...Zbog takvih ljudi lakše je nama amaterima da se lakše upoznamo sa radom na sinthovima i hvala im što nisu sebični i svoje znanje djele sa nama...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
:oops:
Dajte momci nemojte me tolko hvalit, mogo bi se umislit. To je samo dugogodišnji rad i trenutci kad ti žene neda p.... :wink: onda po čemu češ drugo drkat nego po klavijaturi. Sad će još i ispast da me u zadnje vrijeme drma velika nejebica ![]() ![]() ![]() najosnovnija stvar prije ikakvog čeprkanja po ikojem synthu je pročitat pod obavezno User manual i pokušat shvatiti što je "pjesnik" time htio reči, tj koje su mogučnosti i krajnji dometi pojedine klavijature. Nadalje tu su ostale kolege i mic po mic dođeš do željenog. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg, n364 |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|