|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Sport U zdravom telu zdrav duh, uh... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#41 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ovi nasi su igrali kao brazil u najboljim danim 5:0 svaka cast,ove kvalifikacije smo prosli nikad laganije sve smo oprasili sem francuza,jedna neresena s francuzima i jedan poraz i sve ostale pobede i prosek po utakmici tri gola!stvarno imamo ekstra tim i prvu postavu i klupu i antica!sad ako ne uradimo nista nikad necemo!sad sam se vratio iz grada popili smo u njhovo ime
![]()
Promijenjeno od mimiki (11.10.2009 u 02:47 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Drugar foruma
|
![]()
sve sam postove procito i dosao do zakljucka da se tu nema nista dodati ......sretno svima......i kad izgube opet su "oni" nasi i sledeci put kad budu igrali opet cemo navijati za "njih".......u sportu svako zeli pobjedu pa tako i MI......ali sportski je i gubiti.....mada to tesko pada svima nama......
![]() |
#43 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Banovan!
|
![]()
kao prvo cestitke reprezentaciji Srbije....znaci, ove kvalifikacije su odigrali maestralno i potpuno su zasluzeno prosli direktno na SP.... cestitam i nasim "Zmajevima" i zahvaljujem se Ćiri sto nam je podario ovoliko veselja i izvukao najbolje iz nase ekipe, za koju sam siguran da se moze plasirati na prvenstvo, ko god da nam dodje u barazu.... inace, po sarajevu i ostalim gradovima u BIH su se mogle cuti svakakve budalastine, kao npr. "druze Ciro mi ti se kunemo" ili "baraz mubarek olsun"...hehehe....sta ovim nasim budalama nece naumpast.. NAPRIJED ZMAJEVI!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
zeznuse nas englezi, mada smo vise sami sebe zeznuli, nema sta da se doda... sramota i to je to, sretno ostalim ex-yu repkama
![]()
![]() |
#46 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Mislim da su orlovi igrali maestralno i nikada bolje!Odusevljen sam a Ziki Anticu stvarno svaka cast,glavni krivac svega dobrog u nasoj ekipi definivno
![]()
![]() |
#47 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ne znam sta da kazem za bih ,zelim vam srecu, ali baraz ce biti dosta zajeban,mogu da vam zapadnu Francuska,Portugal,Rusija,Ukraina ili Grcka,mislim da bi Grci bili najbolje resenje
![]() |
#48 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Ma baraz je uvijek zeznut,i nikad se ne zna ko je laksi a ko tezi protivnik.
Cestitke svim reprezentacijama ex-Yu koje su se direktno plasirale. Veliki je to uspjeh. @Dell Koga to "nas" zeznuse englezi.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pa nas,
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
@romario
Malo sam se zezao,a aludirao sam na to da @Dell zivi u Mostaru (BiH). Medjutim,postujem njegov izbor-da ne bude zabune i da mi momak ne zamjeri. ![]() Pozdrav, |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|