|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
NJEN DNEVNIK:
Veceras mi se muž ponašao cudno. Imali smo u planu da se nademo kod novootvorenog restorana i odemo na veceru. Pre toga sam bila u šopingu sa kolegicama pa sam predpostavila da je bio uznemiren jer sam malo kasnila, no nije ništa komentarisao. Tokom vecere nije rekao ni rec. Jako sam se uplašila. Kad smo izašli iz restorana i krenuli prema autu povukla sam ga sa strane i upitala šta nije u redu. On je odgovorio "ništa". Pitala sam ga jesam li ja kriva što je uznemiren,a on je odmahnuo glavom i rekao da nema veze sa mnom i da se ne brinem ni oko cega. Dok smo se vozili kuci rekla sam mu da ga volim, a on se samo osmehnuo i nastavio da vozi. Nisam nikako mogla objasniti šta se dogada i ne znam zašto nije rekao "I ja tebe". Kad smo došli kuci, bio me je strah više nego ikada, ignorisao me i ponašao se kao da ne želi da ima nikakve veze sa mnom. Samo je cutao i piljio u TV. Cinilo se da je odsutan s ovoga sveta i osecala sam se udaljeno od njega. Uz svu tu tišinu odlucila sam da odem na spavanje. Nakon 15 minuta mi se pridružio u krevetu. Za sex nije bio raspoložen. Samo je legao i zaspao. Zaplakala sam. Ne znam šta da radim. Cini mi se da je u mislima s nekom drugom. Moj život je propao!!! NJEGOV DNEVNIK: Zeza me motor pri paljenju. Ne razumem zašto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
dobar
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Upoznaju se James Bond i Van Dame
" ja sam Bond, James Bond" "Ja sam Dame, Van Dame, Claude Van Dame, Jean Claude Van Dame" Dodato: Kako se na lep nacin kaze "*ebem te u glavu"??? "stavim ti do znanja". Dodato: Kako muce bela krava -Muuuu A crna -Muuuu Mother Fucker.... Dodato: Sasa Matic - Kralj meraka "...jer bez tebe vise ne znam sta cu dalje s njim...." ![]() Promijenjeno od sale_band (15.11.2013 u 14:18 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.01.2011
Downloads: 0
Uploads: 1
Rekao HVALA: 4
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg Pa2x
![]() |
![]()
Pita mali pirocanac caleta: Tata, mogu li da gledam TV?, a cale: Moze, sine, samo nemoj da ga palis!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
6. sekretar SKOJa
![]() |
![]()
Cigo, šta ćeš biti kad porasteš?
Pasa... Biću ženu, decu, komšije..... Sent from my HTC One XL using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 147 puta u 142 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Suza za zagorske brege u Europskoj uniji[/b]
Original: V jutro dišeče, gda bregi su spali, a mesec još zajti ni štel, potiho sem otprl rasklimanu lesu i pinklec na pleča sem del. Stara je mati išla za menom nemo vu zemlu gledeč. Ni mogla znati kaj zbiram vu duši i zakaj od včera nis' rekel ni reč. Preveč smo tega povedat si šteli, a vse smo pozabili več. Gda smo vre prešli do najzadnje hiže, vu suzah najemput sem bil. Kaj ne bi to vidla stara mi mati, z rukami lice sem skril. Vsod oko mene su dišale rože i bil je rascveteni maj, a ja nis' ni jemput pogledal za sobom, od tuge nis' mogel pozdraviti kraj. Samo sem bregima dragim obečal da vrnul se bum nazaj. Inačica usuglašena s briselskim direktivama za prilagođavanje jeziku europske birokracije Na početku dana, s ugodnim olfaktornim stimulusima i somnolentnim učinkom brdovitoga krajolika, te s još dobro vidljivim prirodnim Zemljinim satelitom, opisuje se otvaranje mobilnoga dijela ogradnoga sustava matične nastambe praćeno minimalnim akustičkim nuzefektom. Samu napravu karakteriziraju prilično velike tolerancije mjera među elementima, a što vjerojatno nije dio izvorne konstrukcije dijelova, nego je očito posljedica istrošenosti istih. Nakon izvršenja gore navedenih radnji pristupa se mobiliziranju pinkleca u svrhu njegovoga dorzalnog fiksiranja na glavni subjekt. Potrebno je naglasiti da i pripadnica prve parentalne generacije ženskog spola (majka), već poodmakle životne dobi, prati gibanje glavnoga subjekta bez verbalne komunikacije i uz promatranje strukture tla. Navedenu karakterizira potpun nedostatak informacija o psihološkim karakteristikama glavnoga subjekta, a koje su rezultirale potpunim prekidom verbalnoga kontakta od jučer navečer do sadašnjega trenutka. U obrazloženju se navodi da se radi o brisanju memorije kao posljedici preopterećenja velikom količinom informacija. Fizičko približavanje posljednjoj u nizu nastambi lokaliteta aktualnoga događanja izazvalo je stimulaciju lučenja suznih žlijezda glavnoga subjekta s trenutnim efektom. U svrhu prikrivanja navedenoga, izvršena je elevacija gornjih udova subjekta s posljedičnom nemogućnošću vizualne kontrole od strane onemoćale prije spomenute pripadnice prve parentalne generacije. Peti mjesec tekuće godine karakteriziraju promjene pejzaža radi spolnoga razmnožavanja biljaka, a koje prate olfaktorni i vizualni stimulusi. U takvom okružju glavni je subjekt afektivno tjeskobnoga raspoloženja odbio retrogradno sagledati informacije o trenutačnom stanju krajolika te je dao kratku nesuvislu izjavu o povratku na ishodišnu lokaciju u neodređenome vremenu. :-D Sent from my HTC Sensation using Tapatalk 4 Pro |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
6. sekretar SKOJa
![]() |
![]()
Jbt, ne razumem ni jedno i drugo...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Mislim da je i ovdje čak netko tražio prijevod na "naški" pa sam ja prevodio. Pjesma je pokojnog Vice Vukova i radi se o čovjeku koji odlazi iz svog kraja,prati ga majka,on putem plače,prekriva oči rukama i ne okreće se za sobom dok odlazi, ali obećava da će se jednom vratiti. Jako emotivna pjesma pa čak ni nama iz HR nerazumljiva zbog narječja u kojem je pisana. Prevedena na EU je pišancija teška.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Evo ja sam Hrvat iz Hercegovine, pa ne razumijem ni rijeci te kajkavstine
![]() Istina, cesto imam problema i s vama Dalmatincima, doduse kazu mi da ste vi sa "škoja" jos tri puta gori ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Nema gorih od zagoraca. Mi smo bombon za njih.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|