|  | 
| 
 | ||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane | 
| Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  05.06.2009, 23:39 | #31 | 
| Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 09.06.2006 Mjesto: Sid 
				 Downloads: 528 Uploads: 1 Rekao HVALA: 1 

Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu

Instrumenti: Korg Pa 60/TR  |   

Sad mi nije jasno, koristis 300 w zbog komsija. Zale se na los kvalitet zvuka sa zvucnika od E 50? Za to da zvuk sa Pa 60 daleko losije izlazi na output-e nego na svoje zvucnike, ili na slusalice u potpunosti bih se slozio. Ponekad kad sviram preko razglasa imam osecaj kao da mi je aranzer(Pa 60) ustrojen. | 
|   |   | 
|  06.06.2009, 15:53 | #32 | 
| Stvarno kod kuće |   

ma koristim te jel me komsije nerviraju pa zato zbog njih  ova sto zivi terasa do mene zazidala zid misli da ce joj pomoci  A sto se tice sredjivanja visim ja na njemu svakodnevno Dodato: aj sad jos jednu soluciju da probamo sta mislite o tome ove dve za jednu jacu da li ima smisla? E50 + TR = ??? 
				__________________ Promijenjeno od mimiki (07.06.2009 u 15:25 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi | 
|   |   | 
|  07.06.2009, 21:23 | #33 | 
| Nishki |   

Evo da ti kazem nesto sto mozda nije u okviru teme......... Kada sredjujes klavijaturu,uvek gledaj da iskopiras produkciski neku pesmu koja je dobro odradjena.......... I dobices zeljeni zvuk......... | 
|   |   | 
|  07.06.2009, 22:29 | #34 | 
| Stvarno kod kuće |   

To je pametan savet ali nimalo jednostavan zadatak

__________________ | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Alati tema | |
| Display Modes | |
| 
 |