|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#31 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.07.2008
Downloads: 2589
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Korg Extreme,Roland XP30
Interesi: Sex,droga,alkohol...sve sto vole mladi
![]() |
![]()
ma nebi mu ja dao trista evra za set,a tek za MOSS sto ne bi dao 400-500 o tome necu ni da pricam,strasno otimacina....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
A Krnjo je gospodin!Ko god postavi neki loop i sempl u download centar on daje komentar da je to njegovo i da je to on pravio
![]() ![]()
![]() |
#33 |
Godfather
|
![]()
Ma, dotichni je banovan josh pre mesec dana...
Josh 15.10.2008 ga je neko prijavio... ![]()
![]() |
#34 |
Kao kod kuće
|
![]()
Svako moze da napravi dobar set ako zeli.Treba samo da sedne zagreje stolicu i puno truda da ulozi kako bi naucio praviti ritmove i boje.E to sto neki ljudi prodaju tudj trud neka njima ide na cast sve to neko od gore vidi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Posto sam procitao ovu temu, pogledao sam malo oglase na internetu. Pogledajte i vi, pa cete videti da se gomila materijala prodaje po netu, a sto je najgore, ima i kupaca. I sam sam jednom naseo kad sam kupio X5D, ali nisam znao za Yu-Midi tada. Dobio sam boje i terce za X5D koje si mogao da skines gde god si hteo, STW ali demo verziju i jos par stvari koje nisam trazio, a nisu mi ni trebale. Sve to za 20 evra + PTT. Sve sam to posle podelio sa svima kojima je trebalo. Poenta je da ljudi lakse plate nego da malo traze i da se muce. Dakle, kako narod kaze, dok ima curana, bice i podvarka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Kao kod kuće
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Nemam komentar za ovakve tipove.Inače,najdraže mi je raditi sa setovima,ritmovima,bojama,registracijama,koje sam sam napravio.Ako nešto i skinem sa neta,to obavezno prilagodim za svoje potrebe,a sve što postavim na download je od srca.Inače,ne razumijem ljude koji sviraju na klavijaturi i po 10-tak godina,a ne znaju joj ni 20% mogućnosti niti ih interesuje.Eto,toliko za ovaj put.Pozdrav!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Odomaćeni član
|
![]()
gamad lopovska...Najviše bih volio da mi neko ide prodavati moje ritmove,,uh nebi mu se isplatilo...A šta im znače banane,ništa..Naprave novi aacount i još sam sebe može tu braniti..heh
![]() |
#39 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
katastrofa sta sam sve u ovaj topic procitao ... malo stara neka tema ali izgleda da je opet aktualna ...
a ja sam bas razmisljao da otvorimo jedan topic gde bi ko ima i ne treba mu vise, poklanjao ovim pocetnicima. detaljno razmisljam, ako ga nadjem kuci, da poklonim cubasis (neka starija verzija, za probu i prve korake) nekome kome je potrebno. znaci - sto ja da bacim to kad bi mogo nekome iz foruma da poklonim. ako nije ni ptt mnogo saljem ja to na moj racun. naravno ako moderatori nisu protiv toga ... pozdrav svima Promijenjeno od grandia (29.04.2009 u 14:53 sati) Razlog: brzi su mi prsti nego mozak ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Godfather
|
![]()
Poklanjanje legalnog softvera?
Shtavishe, podrzavam ovaj gest! ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |