Što se tiče pištojiranja...Izgubio sam NAJBOLJU tezgu što se može naći u Sloveniji zbog toga...Naš član pd nazivom "milanlekic" je bio u toj kafani dok sam radio s Dejanom i zna koju kafanu imam u mislima...Zadnje veče prije završetka došlo je do bezveznog prepira oko jednih klinaca (možda 17-18godina),kao jedan ostavio neku žensku i pojavio se sa drugom u kafani,a njene "kolege" ga vidjele i ko vele hajmo da mu pokažemo koju vaspitnu...Normalno momak je bio jaki tehničar za tuču,njih 2 je sastavio braco za sekundu i vidiš jedan odmah vadio onaj đavo butterfly,bajagi da će da mu pokaže đavla...U tom dolaze i ostali i počinju uvrede i ovo i ono-samo što nije počela masovna tuča...Inače gazda te kafane je najbolji gazda kojeg sam ikad imo a jako velik čovjek (i fizički a i veoma poštovan među narodom i mafijom,a još je i crnogorac

)...I kad se on sa svojim "junačinama" umješo...Ostalo znate...Evo već 6 mjeseci je imo zabranu i jedva čekam da me pozove da mu je zabrana potekla i da počinjemo ponovo da tezgarimo...Inače ljudi nikad ne znaš kakav balavac može da ti dođe i pravi se pametam...Evo još jedan primjer (previše pričam al moram)...Moj kolega Denis K. (zna ga narod po Ljubljani) je jedne prilike bio na treningu Tae kwon Do-ja u jednom sportskom centru Tivoli...I momak čeka na stanici trolu,kad mu priđe neki mali ciga i traži cigaru...Ovaj kaže da nema a onaj njemu nama krehne mater i hrakne ga...Ovaj normalno nagonski odvali mu pleskurinu i ništa...ode cigica...ma ne prođe ni 10min kad evo ih pola čerge s njim...I šta će ovaj---Stavljaj rusak na ramena i bježi...U tom primjeru ne treba ti ni tehnika ni ništa već samo brze noge i ne obaziri se...Iako je stvarno sposoban i jaki momak nekad treba znati kad da se povučeš i bjžiš a ovo nije samo jedan primjer--Ima u svakom gradu ljudi koji samo mole Boga da započnu svađu pa da se polemaju...Takav je današnji narod,droga pravi čuda i razara domove...