|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
Nema tu šta da se pametuje. Imam pa600, ali ovo što vidim od Pa900, je tužno, jadno, bedno. Prvo, kažu da ne treba suditi i kuditi ako nisi probao. Što je već neko spomenuo tasteri su katastrofa. Na dodir jesu mekani ali ih treba onako ...baš pritisnuti. Opet koliko se ne varam sinhro start i stop nije razdvojen. Plastika na izgled OČAJNA i ni nalik profesionalnom instrumentu. Ako već dajem novac... želim i da na izgled i pod prstima i po zvuku ( to ćemo čuti) da bude odličan. Nadao sam se da neće ličiti na Pa600 već da će malo dati mašti na volju ali oni su haos. Katastrofa. Upravu su bili oni kada su rekli da nas da izvinite... za***avaju. Moje lično mišljenje je da su se sa cenom Pa600 prešli i da su mogli eventualno 100 - 150 evra više naplatiti a da će sada to nadoknaditi sa Pa900. Pa800 je daleko profesionalniji ( da ne računamo kvarove) od ove restailizovane Pa600-tke. Baš sam se razočarao.
![]() |
#2 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Kako god, u sledećih par godina biće 80% PA900 po našim tezgama... Biće takodje 100 strana komentara i isto toliko setova "konvertovanih" od PA800 ili 2x...
Meni samo smetaju okrugli potenciometri, to nikako ne mogu da svarim i zbog toga najviše nisam uzeo tyros (da ne pominjem light show) Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Dobro je, tebi izgleda smetaju samo sitnice, meni citavi instrumenti.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Sale hahaha dobar si sa okruglim tasterima,ali ovaj pa900 stvarno ruzan a garantujem dace da predje 2000e znaci od 2000-2300e ima da kosta zivi bili pa videli zbog duplog rama i vokalista naplatice minimum duplo od pa600,jadno i bedno pa znas sta je moj pa800 za ovo pa klavijatura a ovo kantica.
Dodato: Da budem iskren imaju najbolji saund za solo bez premca zato i volim korg spolja kita a unutra je super mislim na sound,ali pa900 tugo moja bassssssssssss igracka koda si kupio casio .
NELE 1 Promijenjeno od nele1 (28.06.2013 u 15:38 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio nele1 za ovaj koristan post: | sale_band (28.06.2013) |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Po meni citat iz filma ko to tamo peva:"Nemojte ljudi ko Boga vas molim..."
Punih 57 casova niko nije napisao niti jedan post o kralju Pa600!!???Da li je to moguce? nemojte molim vas i o ovome toliko hvale i hvalospeva!Celi forum se vrtio zadnjih meseci oko pa 600 ako sad budete i ovome toliko recite da se ne prijavljivam do NG. Hladan tus zas sve korgovce a pogotovo one sto do nebesa uzdigose Pa600. Veliki pozdrav:Kralj je mrtav,ziveo kralj!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
![]() |
![]()
Koliko Pa600 UZDIŽU toliko će Pa900 da pljuju, ne zato što je toliko loš, već zato što za raziku u ceni naspram Pa600 nije ništa više ponudio ... toliko više naspram cene koju je onako ... bezobrazno potegao, em je izbacio ,,ništa novo i bolje".... Najviše razočarani su vlasnici Pa600 ( i ja među njima) jer sam se nadao nečemu potpuno novom ( a potajno predpostavljao i očekivao ovako nešto - očajno). Onima koji nisu bili vlasnici Pa600 njima će možda biti zanimljivo ali cena je tu presudna...
Mislim da je presudna ona izreka a i puno govori o ovom instrumentu: ,,Puno para a malo muzike"... ![]()
![]() |
#7 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Pa sad... Možda tako zvuči. Ja sam prinuđen da koristim aranžer zbog raznih stvari pa nisam nešto mnogo opterećen da li je ovaj ili onaj, jedino volim da su mi neke sitnice "na ruku"...
Inače, delim mišljenje da aranžer nije i nikad neće biti ozbiljan instrument koliko god tehnologije bilo u njemu. Zaboravljamo da muzika pre svega dolazi iz duše a ne iz kojekakvih procesora. Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
![]() |
![]()
To je već posebna tematika,.... jer je duša povezana sa gušom....
![]()
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ruzniju skalameriju nisam video
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 10.01.2013
Mjesto: Iza sedam gora,planina i mora
Downloads: 1123
Uploads: 4
Rekao HVALA: 260
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Interesi: Interesi
![]() |
![]()
Meni nije jasno sto stancuju samo svaki dan,po jedan Aranzer. Izgled je uzas,znaci Pa600 i ovo sad sto sam video,mi lici na neku igracku. Ostali Korg-ovi Pa800 Pa1x Pa2x Pa3x Pa80 Pa60 osim Pa50 stvarno lice na ozbiljne sprave,ovo sad prave kao za decu. Ne bih da se neko pronadje za Pa600,posto vidim da ujedaju pojedini,brane svoje sprave
![]() NordX |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|