|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
prijatelju, moj ti je savijet, nadji je u dobrom stanju (alfu) i da je dizel po mogucnosti
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
|
![]()
pa ja sam hteo 147 sa petora vrata,e sad moze ii ja sam za diesel al oni su skupi,a nekako nije ni los onaj 1.6 ts moze da se ubaci plin...hocu sa full opremom,nego gledao sam na netu neke oglase,i nisu mnogo skupi,delovi,lupam amortizeri,lezajevi,letva,nije to preterano skupo,e sad oko motora nisam mogaio da nadjem neke podatke....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Posto su mi podosta matirali farovi,i dosta utice nocu,gledam malo po forumima za odrzavanje auta,svakakve stvari preporucuju za skidanje,od vodenih smirgli p1000,1500.2000,u kombinaciji sa nekim namenskim polir pastama koji kostaju cak i po 20e.Sve u svemu kad se sabere treba manje-vise oko 25-30e za uspeh i da dobijete kao nove farove.Medjutim neki lik kaze da je sasvim dovoljno i cak preporucuje svima da se koristi neki stari pamucni peskir, i.....*"PASTA ZA ZUBE"*
![]() -dobro oprati far i osusiti ga -uzeti parce pamucne krpe(peskira,vate),naneti pastu za zube,i trljati oko 10-15 min po faru,naravno ne pritiskati jer moze doci do pucanja,vec onako sa osecajem trljati. -kad se lepo sve ispolira,isprati lepo sa vodom -pasta za zube mora biti iskljucivo bela,bez onih dodataka zelene,plave,crvene ili bilo koje druge boje,znaci iskljucivo bela pasta,po mogucstvu kolynus,ali i ne mora,bitno je da je bela pasta za zube. Posto su mi plasticni farovi,ne znam dal ce isto da ima efekat na stakleni far,i za to nisam siguran i ne odgovaram.Verovatno to neko i zna od vas,ali eto hteo sam da podelim to iskustvo. Rezultat je vise nego zadovoljavajuc.Ko proba nek se javi sa rezultatom! ![]()
![]() |
#4 |
Donator
|
![]()
simke daj baci neku sliku znas ono pre i posle da se uverimo.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
@Zeljko: kako bre tolika cena, ja danas tankam i kod mene 1.38
Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Pa rekoh ja da svaki dan je druga cijena heheh....A ustvari ti koliko znam zivis u austriji i tamo je uvijek bilo malo jeftinije gorivo ili si potrefio dan kad su spustene cijene.....Druze ni ja ne razumijem sta se dogadja u zadnje vrijeme pa non stop druga cijena,to nekad nije bilo bas tako u njemackoj i znao se neki standard cent dole..cent gore ali ne brate tolike razlike cijena,pa moras da se prepustis sreci i da potrefis dan kada je 50 centi jeftiniji Litar goriva,a to nije malo kad pogledas da u tank stane 70 litara.pa ja
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
@Zeljko: to je zbog Libije drug, dok god bude sranje u Libiji, i cena ce da varira.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 24.08.2010
Mjesto: sid
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: korg pa4
![]() |
![]()
caka je da sa sokom od limuna namazes stakla iznutra,,aa moze biti da ti je crkao i radijator grejanja,koji stoji ispod konzole.imao sam taj slucaj na golfu 2,,a to je za promeniti nedaj boze,sve mora napolje,ali ako ti ne fali voda u boci od hladnjaka,onda nije to.proveri vodu,,i namazi stakla.stvarno je proverena caka,
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
ImageUploadedByTapatalk 21367527535.194951.jpg Evo drugari sta ja vozim. U pitanju je Focus sa 1.6 16V Zetec SE benzinac sa svojih 101KS. Malo usminkan, da bude drugaciji od svih sivij, monotonih Focusa
![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk 2
![]() |
#10 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sjecas se kad sam izasao iz njega u Zablju, pa kad sam otresao mokru granu na sebe slucajno
![]() ![]() ![]()
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|