|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#361 |
Godfather
|
![]()
Ova tema nije tu da ze žali ko ne može da skida, već da se prijave konkretni problemi!
Za download znate i sami koje su mogućnosti, tako da ne vidim razlog za kukanje. Što se organizacije kategorija tiče to je malo teže odraditi, jer niko nema vremena da to sve sortira posle. Što se pretrage tiče, koristite google pretragu sajta koju imate na portalu, ako se ne snalazite sa ovom standardnom, koja je ista kao i na 90% foruma na internetu.
#362 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.03.2011
Mjesto: Njemacka
Godina: 45
Downloads: 466
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros 4
Interesi: Klavijature,Sport,Zabava
![]() |
![]()
Vaxter,ma ne zalim se,a tema je"Sta vam smeta na forumu"ja sam rekao sta mi smeta i sad ispade da kukam.Forum je super to je bez daljnjeg,da nije ovog foruma ja ne bi znao ni gde je C ton na klavijaturi ja sve sto sam naucio mogu da zahvalim ovom forumu zato ne kukam nego bih zelio da ima malo vise reda na forumu bilo bi lakse i nama i administratorima.Poz svima
|
![]() |
![]() |
#363 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Postovane kolege i koleginice,(cini mi se da ima njih par,sudeci po nicku),ja sam vec u nekoliko navrata pisao sta mi konkretno smeta na forumu,a evo i sada cu,bez obzira da li to nekoga iziritiralo,naljutilo,uvredilo(naravno u granicama pravilnika ce sve biti).
Ja nisam neki bog zna koliko stari clan,nisam ni nesto posebno aktivan,bolje reci jesam aktivan ali nisam sto bi rekli "konstruktivan",znaci od mene nema neke vajde,ali citajuci i slusajuci sve vise me nerviraju i smetaju neke stvari' Naima,danas sam preslusao jedan demo (ja to smatram demonstracijski snimak i tako prevodim) i prijatno sam se iznenadio,pa sam se vratio unazad godinu-dve na jedan drugi i propratio ga do pre mesec-dva, i uporedio!! I iznervirao se!!! U prvom snimku se vidi da su momci odsvirali(odsvirali) i otpevali i to jako lepo i setno, a u drugo covek razbio sa introm i iseckanim midi fajlovima i rastura li ga rastura!!!! Da se razumemo,nemam nista protiv namenskog ritma-dapace!!!,ali kako moze covek da toliko hvali i u nebesa dize nesto sto nikada (verujem) uzivo ne bi mogao odsvirati,sto je jos crnje covek-kolega skoro svaki post zavrsava sa""he-he".Meni to nesto znaci i govori,ali cudim se drugim kolegama koji su ovog "drugog" maltne diglin u zvesde sa "intoima" a ne vide da im se covek skoro u svakom obracanju(od ukupnog broja odgovora na demo su njegovi vlastiti) obraca na kraju sa he-he. Da se razumemo opet kazem da nemam nost protiv introa,Boze moj i ja ga koristiv(jedva cekam)ako imam ali ne mogu shvatiti da ocigledan intro ljudi sebi pripisivaju kao svirku,pa jos nema pevaca,,kuku! Zato ja apelujem na clanove koji prepoznaju to i slicno da odmah osude bez obzira sto su ljudi u to ulozili trud i rad,jer ja znam da za dobar intro treba i dobro zagrejati slolicu,ali onda treba da se i naglasi moj intro,onakkav kakvog sam ga ja uradio islicno,to je ipak neciji opet rad samo preuredjen!! U celom tekstu na nikog licno nisam mislio iako su mi opet kazem dva "dema " posluzili kao osnova. Poruka;neka ljudi uzivaju u toj magli,ali,ali,bar nemojmo mi da ih podrzavama u toj "magli" Pozdrav svim forumasima!!!! |
![]() |
Ćlan 2 Vam se zahvalio, VUNIMRAV, za koristan post: | namrgodjen (19.02.2014), nikadvisekorg (18.06.2012) |
![]() |
#364 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
![]() |
![]()
Ima toga na forumu i to je zasvaku osudu.Nemam ni ja nista protiv intra i midi fajlova ali da se to kaze ako neko peva uz matricu ili fajl.ja sam u jednoj situaciji reagovao kod admina i taj je odma popio debelu babanu tako da to predlazem i stalim kolegama da rade.Cisto da se zna da ne treba niko da nas pravi budalama ako nije ziva svirka u pitanju a da se to ne naglasi.
#365 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Upravo tako dr Neso,drago mi je da si razumeo sta sam zeleo reci!!!
|
![]() |
![]() |
#366 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Slazem se sa vama postovane kolege, jer, pored takvih snimaka mi manje aktivni zvucimo jos neaktivnije. (he-he)
|
![]() |
![]() |
#367 |
Vredan član društva
|
![]()
Forum je veoma korisna stvar i mnoge stvari se mogu naučiti iz njega.To je prilika da oni koji se manje razumiju u neke stvari mogu da saznaju to što ih zanima, a i da razmijene mišljenja.Meni je sve ok.
|
![]() |
![]() |
#368 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.09.2011
Mjesto: Subotica (Bajmok)
Downloads: 0
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Gem -wk2
![]() |
![]()
Meni je sve dobro na ovom forumu ,moze se procitati dosta pametni stvari,ali jedini problem mi je za sada da nemam pristup za download ...
|
![]() |
![]() |
#369 |
Godfather
|
![]()
Sledeć ko bude kukao dobija karton.
![]()
#370 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Sto ti je sudbina. Mogu da skinem sta mi god i koliko mi god padne na pamet a nista ne skidam. Bas je ovaj forum nekom majka a nekom maceha...
![]() ![]() ![]() ![]() Nego Vaxter, trebalo bi prevashodno da dijelis banane, ma sta banane, citave grane sa bananama, na necitanje postova u temama u kojima pojedinac pise odgovor. To vec prelazi u hronicnu bolest. Ama samo prije osam postova si napisao da ova tema ne sluzi za zaljenje oko downloada a Gosn. Lazic niti cita, nit ga interesuje sta ti pises. Isti slucaj je i u drugim temama i to je ono sta meni najvise smeta jer se desavaju groteskne situacije bas zbog tog necitanja. |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|