|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.02.2006
Mjesto: USA
Downloads: 283
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
![]() |
![]()
ZED12FX moze da se montira u rack.ZED22FX je tzv."tabletop" mikseta i ne moze da ide u rack zbog velicine (22 kanala)..Sto se tice efekta:Moje misljenje je da je efekat procesor odlican.Veoma cist i da se ustimati za nasu muziku.Ima nekoliko kombinacija Delay-Reverb kod kojih se podesavaju parametri (delay/reverb).Vreme kasnjenja (delay) se podesava sa tzv. tap-tasterom, i memorise se za upotrebu.Kolicina Reverba se takodjer podesava veoma lako sa dva tastera (vise/manje).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Drugar foruma
|
![]()
Ja sam skoro radio na A&H mikser, Dinakord snagas, EV binove i EV-ZX3 kutije.
Radi jako lepo. Ja inace imam Dinakord PowerMate 1000/2 i ne mogu da se odlucim koja je bolja. Malo sam pristrasan sto se dinakorda tice, ali je A&H stvarno opasna sprava. E sad ja ne znam tacno na koji model sam radio, jer sam se prvi put susreo sa A&H mikserom. Koliko sam ja video na ovoj mikseti nije bilo ekvilajzera, a na svakom kanalu ima dupla parametrika(Gein, Visoki, Srednji, Srednji, Bas, Bas, Bas) p.s. Neznam kako da vam objasnim. Nadam se da ste me razumeli. Bilo bi lepo da se malo i to prokomentarise. Ako me niste razumeli pokusacu da vam objasnim ponovo ![]() pozz...
![]() |
#23 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Nama se većina kolega čudila kada smo prije 3 godine prodali Power Mate 1600 i uzeli Allen & Heath GL2 koji je pasivni mixer sa 20 kanala i koji nema efekte ali su ubrzo uvidjeli da smo tim potezom napravili korak više u kvalitetu samog zvuka na svirci! Uz njega smo za efekte uzeli i TC Electronic M300. Jedino se poneki instrumentalista ili vokal koji odradi svirku sa nama žali kako nema dovoljno efekta na mikrofonu jer su pretpostavljam naučili na "muljanje" eha i hala, ali to je njihov problem...
![]() Inače mixer ima tu kako kaže kolega Dovijarski025 duplu parametriku, i vrlo je zahvalan za rad...
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.08.2009
Downloads: 51
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.04.2008
Downloads: 198
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Samo da kazem narucio sam zed12fx pa napisacu nesto o toj mixeti nakon sto procackam na njoj za sad sam procitao sve najbolje a ja cu da i potvrdim.
Dodato: Mixeta je za sada pravo dobra, probao sam sinoc svirku na njoj i efekti su super odlicni samo jos da skontam kako se radi sa tap i kako se sve to ustima ali pjevac je isto prezadovoljan. Jos mi trebaju activni zvucnici sinoc sam svirao sa obicnim zvucnicima bez pojacala u sebi i morao sam koristiti snagator ali imam u planu kupiti jos activne zvucnike mada svi kazu mackie 450v2 ali puno para pa to je u planu za sledece.. Promijenjeno od jasedin (06.08.2009 u 13:27 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sad zadnju svadbu sto sam radio iznajmio sam ozvucenje i dobio 2 trosistemca dynacord chorus line, 400W jedan i mikseta Allen&Heath PA12-CP, 2x500W i na 4 i na 8 ohma. Mikseta mi se svidjela i odlicno radi posao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.08.2009
Downloads: 501
Rekao HVALA: 96
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Da li neko moze da mi pomogne , kupio bih A&H 12 FX is Amerike, da li momci ta mixeta moze da radi na 240V ( to je napon struje kod mene u Australiji), tj da li ima taj transformator u sebi vec, ili bi morao da se kupuje odvojeno,,, samo da kazem da su ovde dosta skupe oko $1ooo AUS ...negde oko $800 USA...vidim da su tamo jeftinije...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.04.2008
Downloads: 198
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Samo kupis ispravljac a on je kod nas 10$ a sto se tice mixete ja sam prezadovoljan sa njom.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio jasedin za ovaj koristan post: | Dule007 (14.08.2009) |
![]() |
#29 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.02.2006
Mjesto: USA
Downloads: 283
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
![]() |
![]()
Hmmm...nemam mixer ovde pored sebe (na poslu sam) ali ako se dobro secam AC napajanje u ZED12FX i ZED22FX koristi switching (prekidacki) nacin rada i prihvata napon od 100-240V AC....Znaci u principu ti je potreban samo drugi kabal za napajanje koji je prilagodjen AC konektoru u Australiji...
Pregledao online manual i potvrdio da mikseta moze da radi 100-240V AC... Link za manual: http://www.allprosound.com/catalog/p...th-%20ZED-12FX Promijenjeno od zox2003 (14.08.2009 u 19:38 sati) Razlog: Zaboravio informaciju.... |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio zox2003 za ovaj koristan post: | Dule007 (14.08.2009) |
![]() |
#30 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ili drugi kabal ili da kupi nastavak, iz americkog u australijski
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio harepa50 za ovaj koristan post: | Dule007 (14.08.2009) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|