|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Nishki
|
![]()
Tako je brate!!!!Svi smo se zabrinuli za tebe!!!!Veoma nam je zao zbog nastale situacije.
Nadam se da ces brzo biti u njenoj milosti i da ce te bar sat vremena dnevno pustiti da sednes za komp!!!! Pokusaj da budes romantican,da joj kupis neko cvece,da joj pomazes po kuci i tako to..............i svake noci da pises domaci......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Nigde na svetu nema tako saosecajnih i pažljivih kolega kao na YU-MIDI...svaka vam čast momci...
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]() ![]() Daj molim te, pa to si ne smiješ dozvolit. Ajde ti lijepo nju večeras onako pošteno muški zvekni, al tako da joj orgazam odsjeće noge, da nezna posle još najmanje 2 sata za sebe. Sutra si za nju car, radit češ što hočeš. Sutra uvečer ponovi lekciju i opet još jednom ... ne brini, mlad si ... izdržat češ ![]() Potom ako slučajno zakvoca il prigovori, samo ga spremno izvadi van iz gača i jebozovno joj predloži "Jesi li za ?". Ma pomislit če da si postao sexualni manijak, izbjegavat će te, doslovce će poludit od muke ... a ti samo budi uporan (olfo, kako ju jako želiš i kako goriš od ljubavnog zanosa) ![]() A ako u kom slučaju neda, spizdi je na mjesec dana staroj u 3PM, i napadni s forom da se sigurno kurva kad ne da jer da te voli da bi u svakom trenu htjela s tobom. Ma u biti napad je najbolja obrana, a ovo je efikasan kontranapad sa garantiranim zgoditkom.
![]() |
#24 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 44
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
![]() |
![]()
wooooooooooooooooooooow ma imam ja hot spot u kuci, i tri racunara + lap top tako da nema brige, nego ova famozna pocetna trojka, napravise od mene mnogo zanimljivu temu hm, ako i treba ja se neljutim samo opusteno. Ljudi samo zajebancija to se trazi
![]() mada ima ovde jedan clan koji je pre mene usao u "podrum" ![]() Promijenjeno od RadeKOKI (06.03.2009 u 00:08 sati) Razlog: greska |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
"Podrumasi",samo da vas obavijestim,da je danas bilo malo kise ali i sunca....
![]() A meteoroloska prognoza kaze,da ce ga biti i sutra.... Obavezno sutra se malo osuncajte,jer niste "dazdevnjaci"(vrsta gustera-narodni izraz).....ono malo,cirkulacija.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
druze sejo, danas bar ja kolko sam se cuo sa kolegom koji je isto "podrumas" zali se isto na kisu tako da od cirkulacije ni za sutra nista
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Nishki
|
![]()
Nas brate hoce na svez vazduh,al samo ako ga puste.....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Pa zar je tako kratak taj lanac,pa nemoze ni da udahne kiseonika cistog....
![]() Ili je neka teza kugla privezana za nogu. ![]() A,inace,obicno se drva cijepaju u ritmu-KEC. Promijenjeno od Sejox (06.03.2009 u 00:36 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
ma zna i doticni kolega, drva mozes da brojis kako oces, jedino ja jos nisam doktorirao al "kolega" jeste 7/8 al 9/8 to ga muci nekako tu je zapelo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|