|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Jos jedno pitanjce za one koje znaju vise...Nisam do sada svirao workstation, pa i ne znam..
Koliko vidim ( po specifikacijama sa sajta) , ove dvije klavijature su vrlo slicne, znaci Tr je malo obnovljeni i prefarbani LE ![]() To znaci da set iz jedne pase u drugu bez problema itd.i cijene su im tu negdje.. E sad, dali sam u vezi svega ovoga pogrijesio ili mogu kad budem uzimao mogu uzeti koja mi bude tada bolja / povoljnija? Hvala...
![]() |
#2 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Skoro su ista oba sa tim sto ti je TR noviji i sto ima drugu karticu za semplove koja se lakse nalazi .Na Le imas smart media i nju je tesko naci u prodavnici .Sto se tice semplova isti su odnosno pasu sa jedne na drugu .Moj bi izbor ipak bio TR prije nego Le.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio fico za ovaj koristan post: | sladykorg (08.02.2009) |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Hvala Fico...dobar, kratak i pametan odgovor...
Ima li jos netko koji + ili - za ove klavijature? Dodato: Svirko uvijek dobrodosao ![]() Hvala prijatelju..Iako sam mlad, ali vec slabije vidim na ovoj tvojoj slicici avatara, nije li gornja klavijatura bas TR? ![]()
Korg pa80 Promijenjeno od zeko (08.02.2009 u 15:34 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Tr ima duplo veci ROM od Le, ali za nas Balkanske muzicare i muziku je to zanemarljivo, jer se uglavnom koriste semplovi.
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Millan za ovaj koristan post: | zeko (08.02.2009) |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Eto, sve su kolege iznad rekle, ja mogu samo to da potvrdim
![]() Znaci... TR je ista prica kao i LE, samo sto ima duplo veci ROM (ne RAM nego ROM! (interne boje)), cita SD kartice dok LE cita SmartMedia, crn je dok je LE standardno beo (ima i crnih verzija) i sve u svemu NOVIJA je klavijatura... Pozz
![]() |
#6 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Pozdrav prijatelju Zeko!!
Jeste, gornji je TR-61, i da, zaboravio sam napisati, a šta je kolega Millan napisao, da TR ima duplo veću ROM memoriju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]() ![]() ![]() prijatelju, evo opet mene k tebi! Gledaj ovako, TR je poboljšana verzija LE-a, prefarbana ![]() Ima više mogućnosti sa mim tim, a i koristi recimo SD karticu, do 2 Gb, koja košta otprilike manje od 100-njak kuna, dok LE koristi Smart Media kartice, kojih baš nepšto više i nema, a ako i ima, nda su ohoho skupe ( između 300i 400 kuna ). Mislim da nečeš ništa pogriješit ako naiđeš i na dobro sređenog LE-a Ipak, TR je novija sprava. Srdačan pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Zeko druze,ako si u mogucnosti kupi TR jer je novo-novo.Bar si sa te strane
miran na duze staze.A LE se nalazi samo polovan,i ko zna na sta ces naletiti. Tvoj novcanik odlucuje,a inace sviraju i jedan i drugi....kako se srede naravno. Mada slusajuci okolo,skoro da svi zvuce kao da je isti set u njima-slicno. Pozdrav, |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.02.2008
Downloads: 140
Uploads: 1
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Eto kad se vec razmisljas koji da kupis ja ti nudim LE 76 key's
Ja ga neznam svirati a da ga gledam ima puno tipki i smeta mi u svakom cosku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.07.2008
Downloads: 2589
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Korg Extreme,Roland XP30
Interesi: Sex,droga,alkohol...sve sto vole mladi
![]() |
![]()
ja bi uzeo tr samo zato sto je novija sprava.inace to ti je isto,sto rekose svi.e sad jedino ako ces ti da se zezas sa internim bojama pa da pravis nesto,u sta cisto sumnjam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|